23. lokakuuta 2014

Oriflame - True Perfection

Tämän postauksen piti oikeasti ilmestyä vasta kun olen käyttänyt kyseisiä tuotteita jo jonkun aikaa, mutta olen niiiin innoissani näistä että päätin aikaistaa postauksen tähän päivään jolloin kyseiset putilot ilmestyvät Oriflamen uuden kuvaston mukana myyntiin!Kyseessä on siis Oriflamen True Perfection kolmivaiheinen ihonhoitosarja, joka ilmestyi tänään 23. päivä myyntiin Oriflamen uuden kuvaston myötä. Sarjaan kuuluu seerumi, päivävoide ja yövoide. Pitää sanoa heti alkuun että olen testailijana aika kriittinen ja vähän naureskelen aina kaikkien puteleitten mainoslupauksille. Näistäkään tuotteista en osaa sanoa kuinka ne pitävät lupauksensa sillä olen näitä vasta muutaman päivän käyttänyt, mutta kokemukset ovat olleet tähän mennessä tosi hyvät!

Sarja on tarkoitettu parikymppiselle iholle, jolla ei ole vielä varsinaisia ryppyjä mutta pieniä ilmejuonteita ja sameutta. True Perfection sarja lupaa iholle kirkkautta, tasaisuutta  ja sileyttä. Se sisältää persian silkkipuun uutetta, jonka Oriflamen kuvasto kertoo sisältävän runsaasti aminohappoja ja mineraaleja.


Miracle Perfecting Serum -kasvoseerumi

"Seerumi sisältää Instant Glow Complex:ia, jonka innovatiiviset helmet heijastavat valoa ihon pinnalla. Heijastus luo iholle optisesti tuloksia jo 1. käyttökerrasta."

Levitin tämän kasvoille ensimmäistä kertaa ihan testimielessä tullessani suihkusta, vaikka olin lähes varma että joudun levittämään kiristävälle ja kuivalle iholle vielä jonkun kunnon rasvan. Väärässä olin! Seerumi oli koostumukseltaan kevyt ja silkkinen, se imeytyi todella nopeasti ja jätti ihon sileäksi ja pehmeäksi. Kireä tunne iholta hävisi eivätkä kasvot tarvinneet paksumpaa rasvaa tuntuakseen kosteutetuilta.Perfecting Day Moisturiser -päivävoide

"Voide tekee ihostasi täydellisen; tasoittaa ihon väriä, siloittaa ihon pintaa ja ilmejuonteita ja kirkastaa ihoa. Lisäksi silkkipuu ehkäisee ihon ikääntymistä."

Päivävoide oli myös todella kevyt ja jostain syystä helpompi levittää kuin aiempi päivävoiteeni. Se imeytyi todella nopeasti, joten meikin sai levittää pian eikä tarvinut hirveästi odotella. Tästäkin jäi iho pehmeäksi ja sileäksi, ja taas sain iloisesti yllättyä kuinka hyvin tämä kevyt voide kosteutti ihoa.


Renewing Night Care -yövoide

"New True Perfection Night Care -yövoide on kehitetty tekemään ihostasi levänneen näköinen, kuin hyvin nukuttujen yöunien jälkeen: ihon väri on tasainen, iho ja ilmejuonteet ovat sileät ja iho näyttää kirkkaalta. Lisäksi innovatiivinen yövoide ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä."

Tässä kohtaa vähän naureskelin, sillä oma ihoni näyttää hyvin nukutun yön jälkeen siltä että poski täynnä tyynynjuovia ja kasvot punoittaa kun omenalla.

Olen tottunut yövoiteissa siihen että ne ovat yleensä todella paksuja. Noh, tämä seurasi ihan seerumin ja päivävoiteen linjaa ollessaan myöskin todella kevyt. Paksumpi koostumukseltaan kuin aiemmat mutta silti kevyempi kuin mihin olen tottunut. Toisaalta se oli kivakin, kun voide oli pääosin jo imeytynyt siinä vaiheessa kun painoin pään tyynyyn. Koostumus oli myös ihanan silkkinen ja todella helppo ja nopea levittää kasvoille. Aamulla iho tuntui pehmeältä ja kosteutetulta.


Toistaiseksi en siis ole löytänyt näistä oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. Kaikki tuotteet ovat hajustettuja, mutta tuoksu ei ole liian vahva ja oikeastaan aika kivakin! Myöskään herkkä ja allergisoiva ihoni ei reagoinut näihin mitenkään joten todella mielelläni jatkan näiden testailua ja käyttöä.

1 kommentti: