11. lokakuuta 2014

Urban Decay - Deluxe Shadow Box

Tänään oli huono päivä - meinaan huono kuvapäivä. Tarkoituksena oli töitten jälkeen ottaa kuvat tämän päivästä postausta varten, mutta nukkumatti vei voiton ja heräsin kun valoa oli sisällä enää todella huonosti. Koska edellisestä postauksesta on kuitenkin jo viikko aikaa, päätin että tänään tulee postaus ja sillä sipali. Kameran laturia ei ole edelleenkään löytynyt joten eipä muuta kun puhelin käteen, paletti kainaloon ja parvekkeelle kuvaamaan. Siinä sitten kylmässä yritin räpsiä äkkiä kuvia puhelimen mahtikameralla kun yksi kissoista päättää tulla vääntämään p*skat parvekkeella olevaan hiekkalaatikkoon ja potkia vielä hiekatkin meikän kuvausmateriaalin päälle.

Long story short, kuvat ovat mitä ovat, mutta eipä se haittaa kun kyseessä on aivan ihana UD:n Deluxe Shadow Box. Alunperinhän tämä paletti kotiutui Taikalle meidän viime vuonna tapahtuneessa swapissa, mutta koska Taikan Too Faced addiktio on vienyt huomion kokonaan tältä raukalta niin adoptoin sen itselleni.


Oletteko te tiedostava kuluttaja? No siis tottakai, sen takia valitsin tämän paletin alunperin swappiin hienon pakkauksen takia. Mutta hei, katsokaa nyt, onhan se nyt upea!


Sisäkuori eroaa muista Urban Decayn paleteista vaalean värin takia. Toisaalta mukavan raikas mielestäni, vaikkei ihan Urban Decaymäinen olekaan. Kirkkaat napit sen sijaan kyllä pääsevät oikeuksiinsa vaalean kuoren takia!


Paletti koostuu yhdeksästä shimmersävystä, joka on mielestäni mukava combo todella värikkäitä mutta myös maanläheisiä sävyjä. Palettiin kuuluu myös kaksi aplikaattoria, ja vaikka en niitä koskaan käytäkään niin nekin olivat jotenkin hauskoja läpinäkyvine varsineen ja pienine tähtineen.Swatchit on vedetty iholle todella pikaisesti sillä kissanjätökset alkoivat tuoksahtamaan vieressä sen verran että halusin poistua paikalta nopeasti. Näistä kuitenkin näkyy sen että luomiväreissä on todella hyvä pigmentti ilman primeria ja suurta hinkkailua. Kuvat eivät todellakaan tee oikeutta sävyjen shimmerisyydelle jota ihailin pitkän aikaa kuvien oton jälkeen.

Tätä palettia pitääkin siis piakkoin päästä testailemaan parinkin meikin yhteydessä! 

2 kommenttia: