28. lokakuuta 2014

Lokakuun loppuneet


Muistin taas tässä kuussa säilytellä tyhjiä puteleita sitä mukaan kun niitä loppui, mutta pitää myöntää että pari lensi kyllä roskiin ihan vaan tavan takia. 


Hiusjuttuja kului loppuun tälläkertaa Biozellin hiuskiinne, Richin shampoo ja Klippoteketin kuivashampoo

Biozellin hiuskiinne ei sen suurempaa vaikutusta tehnyt. Se oli ihan asiansa ajava arkilakka, mutta pito/vahvuusaste vitoseksi en sitä kyllä luokittelisi. Biozell myös lupaa lakan sisältämän pantenolin hoitavan, korjaavan ja kosteuttavan. Ei mielestäni tehnyt mitään kolmesta sen enempää kuin tavallisetkaan hiuskiinteet.

Richin Pure Luxury Intense Moisture Shampoo sen sijaan oli livboxin mukana tullut positiivinen uusi tuttavuus! Pieni määrä shampoota riitti hiusten pesemiseen, tuoksu oli omaan nenääni miellyttävä ja hiukset tuntuivat pehmeiltä ja helpoilta selvittää pesun jälkeen. Voisin kuvitella ehkä ostavanikin tämän!

Klippoteketin kuivashampoosta olen puhunut aiemminkin! Se on ollut pitkään lempikuivashampooni (tosin viimeaikoina batisten original on ollut kovassa käytössä), sekä laatunsa että hintansa suhteen. Ainoa miinus turhan vahvasta tuoksusta, kylppärissä suihkutellessa saa kyllä pidättää hengitystä. 


Meikkejäkin pääsi loppumaan pari, joka tuntuu viimeaikoina olleen todella harvinaista. Tuntuu että kaikki vaan kestää ja kestää ja kestää.

Yves Rocherin Ultra volume mascara on juhlaversio Sexy Pulpista, ja siis yksi lempimascaroistani! Iso ja paksu harja erottelee ripset hyvin ja levittää juuri oikean määrän ripsiväriä ripsiin. Ei varise ja kestää pienen sateenkin!

Max Factorin Lasting Performance on yksi monista meikkivoide kokeiltuistani kalpealle iholle oikeaa meikkivoidesävyä etsiessäni. Lasting Performance oli sävyltään sopiva, mutta koostumukseltaan ihan liian paksu omalle iholleni. Muuten meikkivoiteesta ei ole pahaa sanottavaa, se nimensä mukaan kesti iholla hyvin ja peitti ihon pienet virheet ja punoituksen. Oma ihoni ei vaan näin paksua meikkivoidetta kaipaa.


Acon ihotuotteetkin ovat vilahtaneet blogissa aiemmin, ja nyt vasta sain kulutettua kasvoveden loppuun. Kyseessä on siis ACOn kasvovesi kuivalle/normaalille iholle. Se on hajustamaton ja alkoholiton, ja edelleen ainut kasvovesi toisen ACOn kasvoveden lisäksi jota käytän. Se lupauksensa mukaisesti palauttaa iholle kosteuden, ja myös viimeistelee hyvin puhdistuksen poistamalla mahdolliset meikin jämät putsarin jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti