10. joulukuuta 2013

Fast Hair-Out-of-Face Tutorial

Ajattelin tehdä tämmöisen helpon pikatutorialin kampauksesta jota olen käyttänyt varsinkin töissä. Tykkään pitää hiuksia auki mutta jos joutuu kumartelemaan tai ylipäätään liikkumaan paljon, niin on helpointa vetää hiukset ponnarille taakse. Tällä kampauksella saa helposti pidettyä hiukset pois kasvoilta ja tieltä mutta silti auki ja jopa huijata niihin hieman lisää pituutta. Kyseessä siis todella simppeli kampaus minkä varmasti kaikki osaavat.


1. Pään keskelle jaetaan soiro hiuksia jotka tupeerataan, mutta eteen jätetään nippu hiuksia roikkumaan ilman tupeerausta. Hiusta tupeerataan sitä enemmän mitä pöyhkeämmän / korkeamman kampauksesta haluaa. Itse tupeeraan aika minimaalisesti sillä kyseessä on ihan päiväkampaus.

2. Tupeerauksen jälkeen tupeeratut hiukset vedetään taakse ja edessä roikkuva suora nippu niiden päälle.

3. Hiukset kammataan päältä sileiksi ja suunnaten ne taakse. Tässä vaiheessa osan hiuksista voi vielä jättää roikkumaan otsalle, tai kammata kaikki taakse jos kampauksesta haluaa "sliipatumman" näköisen. Hiuksia kannattaa myös vähän suihkuttaa hiuslakalla päältä jotta ne pysyvät paikoillaan viimeisiä osioita tehdessä.

4. Otetaan sivulta edestä soiro hiuksia (niin että korvien eteen ei jää hiuksia roikkumaan) ja kammataan soiro suoraksi.

5. Soiro kiinnitetään pinneillä pään taakse suurin piirtein siihen kohtaan mistä tupeerattu osio lähtee laskeutumaan alas. Tehdään kohta neljä ja viisi myös toiselle puolelle päätä.
Itse kampaan vielä lopuksi edessä roikkuvat soirot löysästi kampauksen päälle ja suihkuttelen kampauksen hiuslakalla. Helppo ja simppeli kampaus, sopii sekä suoriin että kihariin hiuksiin ja nopea väsätä aamulla, eikä tarvitse muuta kun kamman ja hiuspinnejä.  Kun päälle lisää korkeutta niin näyttävät hiuksetkin hieman pidemmiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti