18. joulukuuta 2013

Red LipsOlen aina ollut melko vannoutunut luonnollisen huulimeikin ystävä. Syinä on ollut mm. nuorempana olleet iho ongelmat, joiden takia huuleni halkeilivat ja kuivuivat jatkuvasti, sekä enempi mielenkiinto silmämeikkeihin. Vaikka nykyään iho onkin suhteellisen hyvässä kunnossa, olen silti enemmän kallistunut huulikiiltoihin ja neutraaleihin huulipuniin, ja mielummin panostanut vaikkapa tummempaan silmämeikkiin. Ylipäätään huulipunia meikkiboksistani löytyy jopa neljä kappaletta.


Mutta pitäähän nyt jokaisen naisen meikkivarastosta löytyä ainakin yksi kirkkaanpunainen huulipuna, eikö? Itselläni löytyykin tasan se yksi, joka on ollut niin sanottu luottopunani jo jonkun aikaa. Kyseessä on Calvin Kleinin Crème Lipstick, sävynä Eros. Tämä huulipuna on pehmeä ja helppo levittää, mutta silti kestävä puna hyvällä kontrastilla. Hieman voidemaisen koostumuksensa ansiosta vähän kuivemmatkaan huulet eivät näytä ryppyisiltä, minkä taas jotkut punat selkeästi aiheuttavat ainakin omille huulilleni.


Itse tykkään levittää kyseistä huulipunaa melko säästeliäästi sekä käyttää aavistuksen vaaleampaa huulenrajauskynää kuin mitä CK on, ja näin saada mahdollisimman neutraalin punan huulille, mutta yhdellä lisäkerroksella ja tummemmalla rajauskynällä kyseisellä huulipunalla saa kyllä kunnon punahuulet aikaiseksi.

Viimeaikoina olen alkanut kaipaamaan tähän suppeaan huulipunavarastooni myös mattaisempaa huulipunaa. Ehkäpä sellaisen mieluiseen vielä törmään!

2 kommenttia:

  1. Voisit ehkä tykätä mattahuulikiilloista? Tarpeeks kevyitä sulle ja kestävyys on hyvä + pigmentti yleensä myös. Sleekiltä ainakin löytyy näitä.

    VastaaPoista
  2. Pitääkin kokeilla! Ei oo kyllä tullu ennen ees mieleen. :D

    VastaaPoista