17. joulukuuta 2013

Yves Rocher

Sain tänään vierailulle "yves sponsorini" ja paketillisen kaikkea testailtavaa. Pakettiin kuului vähän kaikenlaista suihkusaippuasta kynsilakkoihin, joten pikkuhiljaa näitä lähden testailemaan enemmän ja kerron sitten myöhemmin tarkempaa mielipidettä miten tuotteet ovat toimineet käytännössä. Nyt kuitenkin yleiskatsaus paketin (tai pussin) sisältöön ja vähän ensivaikutelmia tuotteista.Ihan yleissilmäykseltä jo paketin sisältö vaikutti itselleni mieleiseltä, ja tuotteet varmasti päätyvät ihan arkikäyttöön. Yvesillä toisaalta olen harvemmin törmännyt mihinkään mille en mitään käyttöä keksisi.


Saippuoita paketista löytyi neljä kappaletta. Ensimmäisenä Jardins du Monde lootuksen kukan tuoksuinen käsisaippua, joka pullo oli ihanan pieni ja tuoksu kukkainen. Nätti tuote joka mahtuu pienemmänkin altaan reunalle. 
Toisena sokerikuorrutteisen malvan tuoksuinen glittersuihkugeeli. Todella makea tuoksu (niinkuin nimestä Candied Mallows voi päätelläkin), ei mielestäni kuitenkaan liian ätläkkä. 
Seuraava suihkugeeli on Jardins du Monde "sarjaa" ja tuoksultaan laventeli, ja tämä suihkugeeli on sitten ihan oikeasti laventelin tuoksuinen! Ei sellainen keinotekoinen laventelimainen, vaan todella mausteinen laventelin tuoksu. Tämä (ja seuraava) suihkugeeli sisältää Aloe Barbadensista, ja kuten aiemmassa postauksessani kerroin olevani Aloe Veralle allerginen, pitää vähän testailla ensin sopiiko tämä minulle. Muistan joskus kokeilleeni kuitenkin deororanttia joka sisälsi Aloe Barbadensista eikä se tainnut mitään reaktiota aiheuttaa, joten jää nähtäväksi. 
Viimeisenä Kalifornian mantelin tuoksuinen suihkugeeli, hyvin pehmeä ja makeahko tuoksu.
Flawless Finish Fluid Foundation -meikkivoiteita sain kahta eri sävyä testattavaksi, Beige 100 ja Rose 100. Olen aina kuvitellut Yvesin meikkivoiteitten olevan vaalealle iholleni aivan liian tummia, mutta yllätyin näitä kokeillessani kuinka ne sopivatkin ihon sävyyni melko hyvin. Beige 100 näyttäisi ainakin ensikokeilulla sopivan iholleni jopa nyt, vaikka talvi on vienyt iholtani kaiken värin, ja Rose 100:sen voisin kuvitella sopivan hieman päivettyneelle iholle. Meikkivoide oli kevyttä ja helppoa levittää. 
Lisäksi mukana oli vielä puuteri, jossa on muuten todella nätti rasia! Myös itse puuterissa on nätti kuvio. En yleensä pidä yhtään puuteri (tai missään muissakaan paleteissa) mukana tulevista sudeista / aplikaattoreista, mutta tämän puuterin mukana tullut suti oli todella pehmeä ja varmaan ihan käyttökelpoinen. Sävyltään puuteri sopii varmasti lähes kaikille ja jättää iholle hentoisen helmiäiskuullon.


Tuoksuina Moment de Bonheur ja Malaysian Coconut. Sivuillaan Yves Rocher kuvailee Moment de Bonheuria seuraavanlaisesti:

Kukkainen, raikas, elämäniloinen tuoksu huokuu naisellista varmuutta. Kallisarvoinen centifolia-ruusulajike tarjoaa upean, aisteja hivelevän tuoksuelämyksen.

Raikasta ja vihreää ensituoksua seuraa runsas, kukkainen centifolia-ruusun ympärille rakentuva sydäntuoksu, jossa voit aistia myös hunajaa, mausteita ja hentoa vihreyttä. Hienostuneen pehmeä pohjatuoksu sisältää patsulia ja setripuuta.

Tuoksu on tosiaan raikas ja kukkainen, ei missään tapauksessa tunkkainen, mutta hyvin vahva. Pitää suihkutella siis säästeliäästi. Sopii varmasti hyvin päivätuoksuksi, pidän tästä tuoksusta joka haistelu kerralla enemmän ja enemmän!

Kookoksen tuoksuinen hajuvesi tuoksuu nimenomaan kookokselta, sopivan raikkaalta semmoiselta. Myös ruskea korkki ja valkoinen hajuvesi tuo mieleen tuoreen kookoksen!


Huulikiiltoja sain neljä erilaista; yksi läpinäkyvä hennolla kimalteella ja yksi viininpunertava huulikiilto, nämä molemmat varmasti sopivat ainakin juhlakäyttöön, sekä mandariinin ja vaniljan tuoksuiset kiillot. Näistä parempaa arviota myöhemmin joidenkin meikkien yhteydessä.


Viimeisenä vielä viisi kappaletta kynsilakkoja, näissäkin sellaiset värit jotka varmasti tulevat käyttöön! Viimeisenä oleva Rose Joyeux sävy "piristysvärinä" pakkaa sekoittamaan.

Tämmöisiä päivänpiristyksiä tänään! Varmasti tulen siis osaan näistä tuotteista vielä palaamaan jonkun meikin / tutorialin yhteydessä, ja kertomaan tarkempaa mielipidettäni siitä miten tuotteet ovat käytännössä toimineet. Nyt meikäläistä odottaa perunateatteri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti