15. huhtikuuta 2015

Päivän ostoksia

Otsikko kuullostaa joltain ruokaostos postaukselta, mutta kyseessä on nyt vain tällainen pieni ostelu kerta. Kävin Taikan kanssa pyörimässä kaupoilla, ja mukaan tarttui muutama juttu! Ihan piakkoin päättyvän project 10 pan:in takia tietenkin taas kierrettiin värikosmetiikka kaukaa, mutta löysinpäs muutaman asian mitkä ovat jo hetken aikaa olleet ostoslistalla mutta tuppaavat aina unohtumaan.

 photo 1mp_4.jpg

Kuten kuvastakin näkyy niin paljon ei tällä kertaa tullut osteltua, vain sellaista tarpeellista. Vaatekaupoiltakin toki tarttui tavaraa mukaan, mutta jätin niiden esittelyn sikseen ja keskityin enemmänkin blogin teemaan sopiviin juttuihin.
 photo 2mp_6.jpg

Kosteuttava yövoide on ollut tarvelistalla jo vaikka kuinka kauan, ja vaikka varsinkin tällaiselle kuivaihoiselle se olisikin yksi tarpeellisimmista ihonhoitotuotteista, on se silti jäänyt hankkimatta. Nivean tuotteet ovat itselleni olleet vähän "nääh" vaikka tiedän niistäkin löytyvän todella pidettyjä tuotteita. Uusi Daily Essentials Sensitive yövoide kuitenkin vaikutti omaan tarpeeseei juuri sopivalta, ja pikaisella googlettelulla myös muut ovat siitä netin uumenissa pitäneet. Yövoide on parabeeniton ja hajusteeton, ja se sisältää lakritsiuutetta ja viinirypäleensiemenöljyä. Se lupaa vähentää herkälle iholle tyypillistä punoitusta, kireyttä ja kuivuutta. Voiteen koostumus on juuri sellainen sopiva yövoiteeksi; paksu mutta helposti levittäytyvä, eikä se ihan oikeasti tuoksu oikein miltään. Joissakin hajusteettomissa tuotteissa on sellainen vahva rasvan haju, mutta tässä sekin on vain pieni häivähdys. Mielenkiinnolla kokeilen tätä, ja palailen sitten kertomaan omia mielipiteitäni tuotteesta kun ehdin sellaisen muodostaa!

 photo 3mp_3.jpg

Silmänympärysvoiteita yöpöydänlaatikosta ja meikkilaukusta löytyy muutama, mutta ei mitään oikeasti kosteuttavaa. Löytyy iän merkkejä vastaan ja heleyttäviä, mutta aina toisinaan silmänympärysihoni vaatisikin jotain kuivuutta vastaan. Lumenen syväkosteuttava silmänympärysgeeli lupaa ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja vaalentaa tummia silmänalusia. Itse olen aika skeptinen tuon tummien silmänalusten vaalentamisen suhteen, mutta jos geeli edes kosteuttaa hyvin, niin jo pelkästään se riittää meikäläiselle!

 photo 4mp_3.jpg

 photo 6mp_2.jpg

Viimeisenä mukaan lähti Life:stä Cocovin kylmäpuristettu neitsytkookosöljy. Kookosöljy on ainakin omille hiuksilleni ihan karkkia; paras hiustenhoitojuttu ikinä! Kerran pari viikossa levitän kookosöljyn hiusten pituuksiin, annan vaikuttaa tunnista pariin kolmeen tuntiin ja sen jälkeen pesen pois shampoolla. Hiukset ovat todella pehmeät ja kiiltävämmät! En voi muutakuin suositella kokeilemaan. Purkki myös kestää pitkän aikaa, vanha purkki kesti kuukausia ennen kuin loppui. Luontaistuotekaupoista löytyy kookosöljyä isommissakin purkeissa, omani on 500ml. 

Semmoisia ostoksia tällä kertaa! Oliko mukana mitään mikä teitä kiinnostaa tai jopa löytyy jo varastoista?

6 kommenttia:

  1. Lumenen silmänympärysgeeli näyttää ihanan raikkaalta ja virkistävältä geeliltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää, tykkäsin itse tosta tuubista just sen raikkauden takia! :)

      Poista
  2. Mä ostin nyt ensimmäistä kertaa tuota kookosöljyä. Saa nähdä, miten se minulla vaikuttaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookosöljy on mun vuosia värjätyille ja lämpökäsitellyille hiuksille kyllä ihan luottotuote, en oo millään hoitoaineilla tai muilla saanut samanlaisia tuloksia. :) Pitää vaan muistaa pestä hiukset tarpeeksi hyvin, mielellään kahteen kertaan, tai jää helposti raskaiksi. :)

      Poista
  3. Ostinpa minäkin sattumalta muutama päivä takaperin tuon silmänympärysgeelin. Piti ostaa Cliniquen All About Eyes Rich, mutta visukinttu päässäni vastusti niin armottomasti, että päädyin edullisempaan tuotteeseen. Saapa nähdä onko tuosta apua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä silmänympärysgeeliä ei kyllä tosiaan oltu hinnalla pilattu. Toistaiseksi ainakin olen ollut tosi tyytyväinen geeliin, saa nähdä pidemmällä käytöllä miltä näyttää! :)

      Poista