26. helmikuuta 2014

26 Color Palette

Kosmetik4less:in tilaukseen eksyi essenceläjän sekaan myös yksi toisen merkkinenkin tuote, nimittäin bhcosmeticsin 26 color palette Neutral eyeshadow & blush.Paletissa on 21 luomivärinappia ja viisi poskipunaa ja aurinkopuuteria, kiva sekoitus matta- ja shimmersävyjä.
Ensimmäinen asia minkä huomioin paletin avatessani oli, että tämä haisee ihan vesiväreille! Ei mikään paha haju mutta aika vahvasti tuli lapsuus mieleen. Haju on myös aika voimakas, mutta itseäni ei ainakaan häirinnyt. Paletissa on lämpimiä ja kylmiä sävyjä, pääasiassa ruskeita mutta muutama violettiinkin taittava. Paletista jäi ehkä uupumaan pari vaaleampaa sävyä, jotka tekisivät siitä paljon monipuolisemman käyttävyydeltään. Myös yksi poskipunista olisi voinut olla vaikkapa highlighter.


Kuten swatchissa näkyy niin luomiväreissä on hyvä pigmentti, paletti tuntui omalla testauksellani muutenkin hyvin tasalaatuiselta. Hintaahan tällä paletilla oli huimat 12,95€, joten en odottanut tältä paletilta ihmeempiä, mutta se yllätti kyllä positiivisesti. Myöhemmin päivällä huomasin että shimmersävyt olivat haalistuneet pois kädestäni mutta vasemman puoleinen mattasävy oli ja pysyi, eli ainakin mattasävyt ovat myös kestävyydeltään hyvää luokkaa. Pitää shimmersävyt testata vielä luomella ja primerin kanssa.


Bhcosmeticsilta löytyy lisääkin tällaisia jättipaletteja, Kosmetik4less:in sivuilta bongasin ainakin 12 kappaletta. Ihan kokeilun arvoisia paletteja, jos vaan vahva vesivärin tuoksu ei häiritse. Sävy vaihtoehtoja löytyy niin paljon että jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti