16. helmikuuta 2014

Urban Decay Ammo Palette : Arkimeikki

Tänään aamusella aloin tekemään normaalia päivämeikkiäni, mutta päätinkin sitten kaivaa perus Naked paletin sijaan esiin Urban Decayn Ammo paletin, jossa muistelin olevan myös kauniita ruskean sävyjä, ja tehdä kyseisen arkimeikin sillä. Olen jo hetken aikaa halunnut päästä pistämään tämän paletin testiin, joten mikäpä paras tapa testata paletti kun tehdä sillä meikki, jonka teen päivittäin.Urban Decayn Ammo paletti on sekoitus lämpimiä ja kylmiä shimmersävyjä. Paletti on todella monipuolinen mattasävyjen puuttumisesta huolimatta, ja sen mukana tulee myös oma suosikkini Eyeshadow Primer Potion. Pidän itse paljon paletin ulkonäöstä, violetin sävyt sekoitettuna vihreään ja siniseen on omaan silmääni mielenkiintoinen ja kaunis sekoitus.


Vaikka paletin violetit ja sininen sävynappi huutakin kokeilemaan kyseisiä sävyjä jossain meikissä, päädyin tänään ihan käytännön syistä käyttämään sekä vasemman että oikean reunan lämpimiä ruskean sävyjä. Varmasti tulen kokeilemaan näitä värikkäämpiäkin sävyjä myöhemmin. 

Smog, Last Call ja Grifter

Kaikissa sävyissä on kaunis hohto ja varsinkin tummemmissa sävyissä hyvä kontrasti. Vaaleammat sävyt tarvitsevat selkeästi hyvän pohjustuksen tullakseen esille, ja nopealla kokeilulla ainakin sininen Shattered niminen sävy ei ainakaan yksinään ole kovin kontrastinen, eli kovin kirkkaan sinistä meikkiä tällä ei saa tehtyä. Omaan käyttööni silti sopii varmasti.Muuten kyseinen meikki on kopio päivittäisestä arkimeikistäni, paitsi että ihan kokeilun halusta tein ruskean ja valkoisen rajasta melko terävän, yleensä häivytän ruskean luomelle kokonaan. Jätin myös alaripsistä ripsivärin pois korostamaan vaaleaa rajaa. Sävyissä on kaunis hohto joka ei mielestäni ole kuitenkaan ylivedetty, vaan sopii hyvin myös arkimeikkiin. Yleensä yhdistän shimmersävyt helposti ilta/juhlameikkiin.


Voin rehellisesti sanoa olevani tyytyväinen paletin laatuun. Vaikka pidän edelleen Naked paletin arkimeikissäni, niin ei Ammo paletti jää varmastikaan meikkihyllyni perälle pölyttymään. 

Kuten ehkä viimeisestä kuvasta näkyy, niin ihoni on edelleen vähän parantumisvaiheessa aiemmin mainitsemasta allegiareaktiosta. Silmien alusen ja posket ovat vielä todella kuivat ja kireän tuntuiset säännöllisestä rasvauksesta huolimatta ja ihojuonteet näkyvät paremmin. Mutta ainakin ihottumasta pääsin jo eroon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti