25. helmikuuta 2014

Kosmetik4less - Essence

Kuten viime postauksessa mainitsin, tein Kosmetik4less:ille tilauksen viime viikolla ja yllätyksekseni paketti ilmestyi tänään kotiovelle vaikka kuvittelin sen vievän vähintään vielä muutaman päivän. Tarkalleen ottaen tein tilauksen 19.2, eli paketilla kesti alle viikko tulla Suomeen.


Ensinnäkin pisteet Kosmetik4less:ille hyvästä pakkauksesta. Tilaamani tavarat oli yhteensä kolmessa kerroksessa ja jokaisen pakkauksen välissä oli pakkaus/kuplamuovia. Myös vaaleanpunaisella paperilla vuorattu paketti oli kiva pieni esteettinen lisä.


Pieniä luomiväripaletteja oli tilauksessa kolme; all about sunrise, all about nude ja all about paradise.  Sunrise ja paradise paletissa on enemmän ja vähemmän shimmerisiä sävyjä, kun taas nude paletista löytyy myös pari mattasvyä. Pikaisella testauksella paletit vaikuttavat ihan kivoilta ja toimivilta, mutta pitää ne pistää vielä testiin jonkun meikin yhteydessä ja pohjustuksen kanssa.


Yksittäisiä luomivärinappejakin tilasin kokeiluun viisi kappaletta, 3D eyeshadow (irresistible fox-trot ja irresistible vanilla latte), Kalinka Beauty eyeshadow (babushka me), ice ice baby eyeshadow (junior championship) ja metal glam eyeshadow (golden up!).  Varsinkin 3D ja ice ice baby napeissa on niin kivat kuviot pinnassa etten millään raaskisi niitä pilata.


Näitä kasvotuotteita odotin eniten sillä olen jo hetken aikaa halunnut ostaa e.l.f:iltä valkoisen viimeistelypuuterin, mutta se on ollu aina loppu, joten kun löysin essenceltä vastaavan tuotteen all about matt!, päätyi siitä sekä kivipuuteri että irtopuuteri versio ostoskoriin. Lisäksi mukaan pääsi stay all day concealer ja match 2 cover! cream concealer, molemmat sävyissä natural beige, sekä silky touch poskipuna (adorable).


Vaikka manaankin jatkuvasti omasta mielestäni ylisuurta kynsilakkavarastoani, oli minun aivan pakko heittää tilaukseen nämä pari lakkaa. Effect lakka (heart explosion) ja Love Letters lakka (dear peach!) pääsevät testiin lähipäivinä kunhan vaivaudun poistamaan vanhat hiekkalakat kynsistäni.


Viimeiset jutut essenceltä olivat vielä I love Extreme ripsiväri, Love Letters kajaali (Inkheart), Dark Romance glitter kajaali (Foggy Love), Big Bright Eyes highlighter kynä (joka menee Taikalle) ja XXXL longlasting mattahuulikiilto (silky red).


Ja viimeisenä koko paketissa vielä bhcosmeticsin 26 color palette neutral eyeshadow & blush, josta sitten ensipostauksessa tarkemmin.

Seuraavaksi alankin ihmettelemään miten saan nämä tavarat mahdutettua meikkihyllyyni. Taidan tarvita enemmän säilytystilaa.

2 kommenttia: