11. helmikuuta 2014

What's In My Makeup Bag?

Tarkoituksenani oli tänään estitellä jo jonkun aikaa swapissa saamani Urban Decayn Ammo paletti, mutta naamani oli yöllä saanut jonkinlaisen allergisen reaktion, joten tähän pärstään ei nyt kyllä tehdä minkäänlaista meikkiä hetkeen. Päädyin sitten tekemään jo jonkun aikaa suunnitelmissani olleen What's In My Makeup Bag -postauksen, eli suomeksi sanottuna, esittelen meikkipussini sisällön.


Meikkipussinani toimii siis tällä hetkellä tekonahkainen pussukka, jonka kyljessä lukee "little beauty bag". En muista millään mistä olen tämän ostanut, enkä löytänyt sisältäkään mitään lappua mikä olisi jotain vinkkiä antanut, muistan kuitenkin ettei tällä hintaa ollut montaa euroa. 


Tässä siis yleiskuvaa mitä pussista löytyy. Vielä vuosi sitten raahasin mukanani vähintään kaksinkertaista määrää meikkejä ja aivan tolkuttoman kokoista meikkipussia, kunnes sitten totesin etten tee niin isolla meikkimäärällä mitään jos kyseessä on vain kaupungilla / baarissa käväisy. Tällä nykyisellä määrällä pärjään hyvin viikonlopunkin yli reissussa. Meikkipussini sisältö vaihtelee jatkuvasti, tuotteen pysyvät samoina mutta merkit muuttuvat sen mukaan kun kokeilen uusia.


Pussin sisältöä tarkemmin; Urban Decayn Naked Basics paletti, w7 ripsiväri (jonka toivon loppuvan pian, se ei vain omassa käytössäni toimi), Sleekin Duo Dip It eyeliner + mascara, Carmexin huulirasva, Max Factoryn peitepuikko, e.l.f:in nestemäiset eyelinerit sävyissä musta ja coffee, pinsetit, essencen luomiväri nappi sävyssä blockbuster ja Yves Rocherin Hydra Végétal silmänympärysgeeli.


Seuraavana Talikan ripsiseerumi, Max Factoryn Lasting Performance meikkivoide ja CC voide, H&M:n BB voidesivellin (joka yllätti iloisesti laadullaan), Rimmelin Scandal Eyes kajaali (nude), essencen kulmakynä, NYX:in kajaali, kaksi luomivärisivellintä ja Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion.

Onhan noita meikkejä kieltämättä vieläkin aika paljon yhden pienen meikkipussin sisällöksi, jotkut (kuulemma) pärjäävät pelkällä ripsivärillä ja peitepuikolla. En selkeästikään itse kuulu tähän kastiin. Tällä määrällä pystyn kuitenkin tekemään perus päivämeikin ja tarvittaessa tummemman iltameikinkin, eli tämä pussi kulkee laukussani mukana aina.

2 kommenttia:

 1. Mulla on yleensä laukussa huulirasva. Joskus jos menen suoraan treeneistä töihin saatan ottaa mukaan myös meikkivoiteen, puuterin, poskipunan, kulmakynän ja ripsivärin. En tosin ymmärrä miksi, sillä en kuitenkaan koskaan muista / ehdi päivällä meikata, joten ihan turhaan moisia kantelen :D

  T: Ei Keijo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulirasva on kyllä mullakin ihan must. Harvemmin itsekään päädyn lisäämään meikkiä kaupungille tai baariin mennessä, ehkä se vaan tuo tietynlaista turvaa että tietää että ne härpäkkeet on mukana. Jos vaikka rankkasade yllättää. :D Mutta kieltämättä toi oma meikkilaukku on vieläkin vähän täyteen tungettu, ihan hyvinhän noilla sun luettelemilla tavaroillakin pärjäisi.

   Poista