5. helmikuuta 2014

e.l.f tilailuja

Tein taas vähän aikaa sitten tilauksen e.l.f:iltä Taikan kanssa, siellä kun sattui olemaan ale meneillään. En saanut millään aikaseksi hakea omaa osaani paketista Taikalta ja sitten olinkin seuraavaksi kiireinen tuon meidän pojun kanssa. Noh, sainpahan vihdoin oman osuuteni tilauksesta sairaalasta kotiuduttuani.


e.l.f:in nestemäinen eyeliner on edelleen kaikkien aikojen lempieyelinerini, se on monesti peitonnut vastaavat kalliimmat tuotteet. Hintaahan tällä eyelinerilla on huimat 1,80e, ja voin rehellisesti sanoa että olisin valmis maksamaan tästä paljon enemmänkin. Eyelinerissa on pitkä, ohut ja hyvin pehmeä ja joustava suti jolla saa helposti tehtyä sekä ohuet että vähän dramaattisemmat rajaukset. Eyeliner ei ole vedenkestävä mutta kestää kyllä luomella koko päivän (ainakin omassa käytössäni) ja on illalla helppo poistaa ilman hankausta. Aiemmin minulla on ollut vain mustan sävyinen eyeliner, mutta päädyin tähän tilaukseen laittamaan mukaan myös "coffee" sävyisen ruskean. Sopii hyvin kevyempään arkimeikkiin!Yleisesti e.l.f:in huulituotteet ovat aina yllättäneet minut positiivisesti, päädyin siis myös pistämään yhden mukaan tilaukseen. Tällä kertaa pakettiin päätyi nestemäinen huulipuna. Ensinnäkin pidän tästä applikaattorista, huomattavasti siistimpää toimia tämän kuin sellaisen tuotteeseen dipattavan tikun kanssa. Tuote itsessään tuntuu enemmänkin huulikiillolta kuin punalta, mutta on helppo levittää huulille ja pysyy suhteellisen kauan aikaa. Jättää huulille kivan viileän tunteen.Ihan ensimmäisen mineraalipohjani ostin e.l.f:iltä, ja vaikka tällä hetkellä käytössäni onkin Lily Lolon mineraalimeikkivoide, en voinut olla ottamatta e.l.f:in vastaavaa tuotetta mukaan tilaukseen. Nämä ovat toimineet ihollani aina hyvin, sekä koostumuksensa että sävynsä puolesta. Ainut syy minkä takia olen päätynyt käyttämään muita mineraalipohjia on se, etten ole viitsinyt tehdä e.l.f:ille tilausta vaan yhden tai kahden tuotteen takia, mukaan tulee kuitenkin postituskulut ja pakettia saa odotella luonnollisesti kauemmin kun kotimaan tilauksissa.


Sävyttävä kosteusvoide oli ihan extempore ostos. Testailin tuotteen, peittävyyttä sillä ei ole lähes nimeksikään, ei oikestaan yhtään, mutta mielestäni teki ihosta hieman heleämmän näköisen. Tuotteella on suojakerroin 15. Eiköhän tämä tule käytettyä!


Viimeisenä vielä valkoinen mineraaliluomivärinappi. Kuvittelin tilatessani tämän itseasiassa olevan mattavalkoinen, mutta pientä kiiltoa/hohtoa on napissa kyllä havaittavissa. Pitää testata tämä vielä primerin kanssa luomelle, mutta nappi vaikutti ihan mukavan pigmenttiseltä.

e.l.f:iltä voisi kieltämättä kyllä tilailla useamminkin, miksi se vaan tuntuu niin isolta hommalta vaikka on tapahtumana ihan yhtä helppo kun mistä tahansa muusta verkkokaupasta tilaaminen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti