9. helmikuuta 2014

Sleek - Garden of Eden

Sain Taikalta lisäystä kokoajan kasvavaan Sleek kokoelmaani, tällä kertaa kokoelmaan liittyi Sleekin Garden of Eden luomiväripaletti.


Olen aina kehunut Sleekin pakettien ulkonäköä, siinä suhteessa tämä paletti ei aivan täyttänyt odotuksiani. Jo pelkästään nimi "Garden of Eden" tuo mielikuvia vehreästä puutarhasta ja tähän olisi voitu tehdä vaikka millainen taideteos, sen sijaan paletin paketti ei anna mielestäni edes suuntaa tälle nimelle. Tulee mieleen että nimi oltaisi läiskästy väärän paketin kylkeen.


Sisällöltään taas ei tämäkään paletti tuottanut pettymystä. Paletti on sekoitus maanläheisiä matta- ja shimmersävyjä, joissa on kaikissa pigmentit kohdallaan. Pitää tässäkin paletissa ylistää samaa asiaa mitä ylistin Aqua Collection paletissa, eli vaikka paletin nimi selkeästi antaa suuntaa tietylle värimaailmalle, on sävyissä silti osattu ajatella hieman "out of the box" eikä pitäydytty vain vihreissä tai Aqua Collectionin kohdalla vain sinisissä sävyissä. Siinä missä paletti tuottaa pettymyksen paketin ulkonäöllä, se taas selkeästi yllättää positiivisesti nappien nimillä. Tiedän kyllä, etteivät paketin ulkonäkö tai luomivärinappien nimet vaikuta paletin laatuun millään tavalla, mutta olen sen verran hifistelijä että yksi osa paletin hienoutta on nämä pienet seikat. Sävyjen nimet ovat mielikuvituksekkaita ja selkeästi viittaavat paletin nimeen.

Mukava lisä siis jo melko isoon Sleek kokoelmaani. Tulee varmasti käyttöön ja tulen myöhemmin tällä jonkun meikin tekemään ja esittelemään bloginkin puolella.

2 kommenttia:

 1. Kiva paletti, varsinkin omenanvihreä on ihana väri! En kyllä tosin varmasti itse sitä osaisi käyttää oikein mihinkään, mutta värikkäiden meikkien piristäjänä varmasti kaunis. Sinivihreillä silmillä varsinkin tuo varmaan kivasti omia värejä esiin, kun ei ole kuitenkaan superkirkas.

  T: Ei Keijo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. :) Ja ylärivin lämpimillä sävyillä saa tehtyä aika naturalin meikin halutessaan, alarivin sävyt tosiaan sopivat paremmin yleisilmeeltään värikkäämpään meikkiin.

   Poista