7. maaliskuuta 2014

Heja Sverige!

Enpäs sitten jaksanutkaan olla tulematta tänne höpisemään vaikka ilmoittelinkin viikoksi katoavani. Päätin kuitenkin että siivous saa jäädä huomiselle ja tänään otan rennosti.


Kuinka onnellinen ihminen voikaan olla niinkin yksinkertasesta asiasta kun lattiasta! Vesivahingon myötä meidän vanha (ruma) harmaa muovimatto revittiin irti koko asunnosta, jonka jälkeen elettiin pari viikkoa betonin päällä. Betoni pölytti ja kaikki huonekalut oli harmaan pölyn peitossa. Koko aja piti olla kengät jalassa ja juniori piti pitää poissa lattialta. Remonttimiehiä on ravannut meillä alvariinsa ja koko ajan on saanut olla siirtämässä huonekaluja paikasta toiseen, makuuhuone on tungettu täyteen muun asunnon tavaroita. Nyt sitten lähdettiin vikoiksi päiviksi kavereille evakkoon ja tänään kun palattiin kotiin niin meille oli ilmestynyt hieno tammi(kuvioinen)laminaatti! Olisin kyllä täsä vaiheessa ottanut vaikka sen vanhan muovimaton takaisin kunhan vaan saatiin joku lattia jalkojen alle. Vielä on remontti hieman kesken mutta ainakin on vaikein ja rasittavin vaihe ohi. Koko remonttihan on tähän asti kestänyt päälle pari kuukautta.

Noo, eipä me kauaa kotona ehditty olemaan kun avokki yllätti ja kertoi että oli varannut meille reissun Ruotsiin, lähtö olisi sunnuntaina ja paluu torstaina. Elikkäs päivän verran hengähdetään ja sunnuntaina suunnataan perheen voimin nenät Tukholmaa kohti. Turha noita laukkuja siis ilmeisesti purkaa, jos kerran pyöräytän vaatteet pesukoneessa niin eiköhän me samalla varustuksella mennä. Juniorin tavarat vie muutenkin tuplasti enemmän tilaa kun minun ja avokin romppeet yhteensä. 

Katsotaan saanko Ruotsin puolella postausta aikaiseksi vai kirjottelenko vasta Suomeen palattuani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti