21. maaliskuuta 2014

Materiamasennus(ko)

Luvassa todella random postaus!

Selailin yhtenä iltana verkkokauppoja läpi ihastelemassa kaikkia kivoja kosmetiikkajuttuja netin ihmeellisessä maailmassa. Luomivärinappeja, Sleekillä olisi pari kivaa palettiakin jotka voisin kotiuttaa, jotain uutta ripsiväriäkin voisi kokeilla, ja hei, se Too Facedin Matte paletti on kyllä kiva! Ja sitten se iski; järki. Joku ärsyttävä pikku tyyppi tuolla takaraivossa alkoi huutaa että "Et sä tarvitse mitään uutta, sullahan on jo kaapit ja hyllyt täynnä purkkeja ja purnukoita. Osta mielummin se lipasto tai lamppu mitä oot suunnitellut jo kauan!" Nojoo, kuullostaa järkevältä, juniorin vaatteet tarvitsee enemmän tilaa ja makkariin tarvitsisi lisää valoa. Siirrynpä siis huonekaluliikkeen verkkokauppaan. Hetken selailen sivuja ja availen pari hyvää vaihtoehtoa välilehtiin, kun toinen ärsyttävä tyyppi takaraivossa alkaa huutaan että "Juniorin vaatteet mahtuu vielä ihan hyvin niihin kolmeen lipaston laatikkoon kunhan vaan jaksaisit ne kunnolla taitella ja lamppujakin sulla on makkarissa jo kolme." Just joo. Nytkö ne aivot sitten päättää ruveta fiksuiksi ja säästeliäiksi? Aina ennen on ollut ainakin mielessä joku seuraava ostos mihin olen tähdännyt tai säästänyt, ja nyt en sitten muka yhtäkkiä tarvitsekaan mitään. Se on boostannut tekemään töissä vähän ekstra tunteja. Tai päiviä.


Mietin hetken ja kostoksi tyhmille fiksuille aivoille tilaan läjän tavaraa kosmetik4lessiltä. Siitäs saitte aivot. Ja lompakko. 


7 kommenttia:

 1. Oikein! Ja Kosmetik4Less on kyllä semmonen paikka, että sinne saisi tuhlattua omaisuuden jos toisenkin : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, itsellä tuntuu lähtevän homma aina lapasesta kun kyseiselle sivulle eksyn. :D

   Poista
 2. Apua! En ollut tuosta sivusta ennen kuullutkaan ja nyt sitten eksyin blogiisi..ja kosmetik4lessin sivuille. Tästä ei hyvä seuraa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha pahoittelen pankkitilisi puolesta. :D Kosmetik4Less on kyllä ehdottomasti tutkimisen arvoinen sivu!

   Poista