28. maaliskuuta 2014

Snow White & the Huntsman

Adoptoin Taikalta aivan ihanan diego dalla palman paletin nimeltä Snow White & the Huntsman ja päätin sitä tänään testailla. Pitää sanoa että diego dalla palma ei ole itselleni ollenkaan tuttu merkki, joten jouduin vähän googlailemaan saadakseni yleiskuvaa merkistä.Paletti on ulkonäöltään todella kaunis ja selkeästi saanut vaikkutteita kyseisestä elokuvasta (niinkuin paletin kulmassa mainitaankin). Palettiin kuuluu kuusi luomivärinappia, huulipuna sekä musta kajaali. Jouduin ottamaan kuvat iPadilla joten en ihan saanut esiteltyä luomivärien sävyjä, mutta ylärivin napit ovat helmiäissävyjä joista ensimmäinen on kirkkaan valkoinen, kun taas alarivi mattasävyjä joista ensimmäinen on hieman valkoista lämpimämpään taittava ja toinen nappi persikkainen sävy.


Huulipuna on kirkkaan punainen ja pehmeä. Pitää sanoa että tämä on yksi niistä punista jotka korostavat kuivia huulia, joten kerros huulirasvaa alle oli tarpeellinen. Omilla huulillani tämä ei pysynyt kovin hyvin, tunnin jälkeen olisin saanut vetästä huulille jo uuden kerroksen. Sävy on kuitenkin niin ihana että varmasti tulen ainakin joissain meikkikokeiluissa tätä käyttämään.


Tein meikin paletin helmiäissävyillä jotka olivat todella pigmenttisiä ja helppoja levittää luomelle. The Shield sävy varisi todella paljon joten suosittelen tekemään pohjameikin vasta silmämeikin jälkeen näitä luomivärejä käyttäessä. Sudin kasvoille vielä valkoista viimeistelypuuteria melko paksun kerroksen jotta sain ihosta teemaan sopivan todella vaalean. Kiva ja hyvälaatuinen paletti, joka ei varmasti jää kaapin perälle pölyttymään.

2 kommenttia:

  1. Kaunis meikki! Pidän kovasti hauskoista teemoista meikkisarjoilla, joten tuo paletti puhuttelee minua. Vaikka se elokuva ei ole lempparini, niin pidän Lumikista satuna kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Teemat on tosiaan kivoja, tuo sitä jotain extraa ihan perusmeikkeihinkin. :)

      Poista