3. maaliskuuta 2014

Kympillä Kosmetiikkaa

Huomasin ylistäväni sekä blogissa että arkielämässä montaa astetta halvempaa kosmetiikkatuotetta usein ja vertaavani niitä monesti kalliimpiin vastaaviin tuotteisiin. Näin ollen päätin listailla näitä tuotteita teille, ja kertoa miksi pidän juuri näistä tuotteista. Kyseessä on siis alle kympin tuotteita, joihin olen vuosien varrella aina päätynyt palaamaan sillä en ole edes kalliimmista tuotteista löytänyt parempaa, tai mielestän kalliimpien vastaavien tuotteiden laatu on ollut lähestulkoon sama tai jopa huonompi.


e.l.f:in nestemäiset eyelinerit ovat vilahtaneet blogissani jo useamman kerran, ja ovat yksiä ehdottomia halppissuosikkejani. Hintaa näillä eyelinereilla nykyään on 2,35€ ja omasta mielestäni laatu vastaa useita monta kertaa kalliimpia tuotteita. Eyeliner on kestävä ja sivellin todella taipuisa, jolla on helppo tehdä rajaukset myös silloin kun on ripsienpidennykset ilman että sohii siveltimellä ympäri silmää.


No tämä nyt oli varmasti odotettavissa minulta, mutta Sleekin luomiväripaletit eivät ole ikinä tuottanut pettymystä. Näissä mennään vähän sillä kympin rajalla, verkkokaupasta riippuen paleteilla on hintaa n.9.90€-12,90€. Oman kokemukseni mukaan paletit ovat tasalaatuisia, pigmentit hyviä ja kestäviä sekä helppoja levittää ja blendata.


Mineraalikosmetiikkaa olen kokeillut monenlaista ja monen merkkistä, ja e.l.f:in mineraalimeikkivoide on aina pysynyt yhtenä suosikeistani. En lähde vertailemaan tuotteen inciä vastaaviin kalliimpiin, mutta omalle iholleni kyseinen tuote on aina sopinut täydellisesti sekä koostumuksensa että sävynsä puolesta. e.l.f:in verkkokaupassa meikkivoide maksaa 7,16€.


Viimeisinä vielä Klippoteketin kuivashamppoo ja H&M:n BB-sivellin. Klippoteketin kuivashamppoo on toistaiseksi ainut kokeilemani kuivashamppoo joka on poistanut hiuksistani rasvaisuuden ja tehnyt niistä oikeasti ryhdikkäämmät, ainoaa miinusta vahvasta hajusta. Suhteellisen uutena tuttavuutena omaan "lempparilistaani" on liittynyt H&M:n BB-sivellin, joka yllätti laadullaan heti ensimmäisellä kokeilu kerralla. Olen joskus aiemmin kokeillut H&M:n siveltimiä ja todennut että H&M:n pitäisi vaan pitäytyä vaatteitten myynnissä, mutta tämän siveltimen kohdalla kyllä otan sanani takaisin. Kuivashamppoolla on hintaa noin 4,90€ ja BB-siveltimellä  H&M:n verkkokaupassa 6,95€.

Tähän loppuun vielä pieni muotoinen ilmoitus, että seuraavan viikon verran postailen todella vähän tai mahdollisesti en ollenkaan, sillä joudutaan koko perheen voimin evakoitumaan kämpästä muutamaksi päiväksi lattiaremontin takia jonka jälkeen kotona odottaa iso siivousurakka remonttimiesten jäljiltä. Olen tässä jo repinyt hiuksia päästä kun olen yrittänyt miettiä miten saadaan yhdellä henkilöautolla kuljetettua kolme kissaa hiekkalaatikoineen ja ruokineen, juniori tavaroineen ja vielä minä ja avokki. Tavarapaljous muistuttaa enemmänkin muuttokuormaa kun muutaman päivän matkatavaroita. Hohhoijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti