13. joulukuuta 2014

e.l.f - Mineral Glow

e.l.f:in Mineral Glow purkki oli pyörinyt nurkissa jo pitemmän aikaa, kunnes siskoni vinkkasi sen sopivan hyvin erityisesti kuivalle iholle. Tänään kaivoin sitten purkin uudestaan esille ja kokeiluun!

 photo tuote.jpg

Mineral Glow on puuterimainen, koostumukseltaan hyvin lähellä mineraalimeikkipohjaa, mutta kevyempi. Se on 100 % mineraalipohjainen, eikä siis sisällä parabeeneja, säilöntäaineita tai väriaineita. Tuotetta löytyy kahdessa eri sävyssä; Bronzed ja Shimmer, omani on jälkimmäistä kastia.

 photo 6p.jpg

Korvasin tänään puuterin Mineral Glow:lla, ja tulos oli I-H-A-N-A! Jopa talven kuivattama, muutekin haastava ihoni, näytti todella raikkaalta! Mineral Glow:ssa on pientä shimmerisyyttä, joka tuo iholle ihanan hehkun, mutta samalla se puuterin tavoin poistaa iholta epätoivotun kiillon. Sain jättää tänään highlighterin kokonaan meikkipussiin, sillä tämän puuteroinnin jälkeen sitä ei tosiaan enää tarvinnut.

Silmät:
- NUDE'tude paletti (Silly, Selfish, Stand-offish, Stubborn)
- Naked Basics (Venus)
- e.l.f liquid eyeliner (black)
- Maybelline the Colossal go! extreme volum' ripsiväri

Kasvot:
- Max Factor Erace peitepuikko
- Oriflame Very me just BB voide
- e.l.f Mineral Glow
- Sleek Blush (Pomegranate)

Huulet:
- w7 Nude Kiss huulipuna (Naughty Nude)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan heleä meikki. Mineral Glow toimii juuri niin kuin arvelinkin, kun omistat noin kadehdittavan hyväkuntoisen ihon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan vinkistä! Pääsi tämäkin nyt käyttöön. :)

      Poista