3. joulukuuta 2014

Winter Favorites


 photo 1mp-4.jpg

Tässä kuussa on muilta bloggaajilta ilmestynyt paljon "viime kuun suosikit" -postauksia, jonka päätin tehdä ensinnäkin tyylikkäästi pari päivää myöhässä ja toiseksi vähän muunnellusti. Olen aika tylsä kosmetiikan käyttäjä sen suhteen että päivittäiseen käyttöön jumahtaa helposti samat tuotteet pitkäksi aikaa. Viime aikoina olen kuitenkin kaivellut laatikoiden pohjilta käyttämättä jääneitä tuotteita, ja osa niistä onkin vilahdellut jo viimeisimmissä postauksissa.

 photo 2mp-3.jpg

Zuii:n poskipuna on ollut viime aikoina ihan päivittäisessä käytössä! Sen sävy on peach, ja nimensä mukaan siinä on ihana tumman persikkainen lämmin sävy. 
Toisena mukaa arkimeikkailuun on päässyt Oriflamen BB-voide. Se on toistaiseksi ainut iholleni tarpeeksi vaalea BB-voide johon olen törmännyt! BB-voiteella saa tehtyä kivan kevyen pohjameikin, joka talven kuivattamalla ihollakaan ei tunnu raskaalta kasvoilla. BB-voidemaisesti tällä ei saa kovin peittävää pohjameikkiä tehtyä, mutta itselläni ei siihen pahemmin ole ollut tarvettakaan. 
The Balmin Mary-Lou Manizer on highlighter kestosuosikkini! Sen lisäksi että sillä saa todella vaivattomasti tehtyä kasvoille kauniin hehkun, highlighteria tarvitsee vain sutaista kevyesti siveltimellä, joka tekee siitä erittäin kestävän. Olen käyttänyt Manizeria lähes päivittäin jo kuukausia, eikä siinä vieläkään näy edes pientä kuoppaa.

 photo 3mp-2.jpg

Essencen Hello Autumn kulmakarvasetti oli pikainen ostos kosmetik4less:iltä tarvitessani jonkun uuden kulmakarvojen muotoilutuotteen, joka osoittautuikin parhaaksi kokeilemakseni tuotteeksi vähään aikaan! Tähän tuotteeseen palaan piakkoin uudestaan, sillä tulossa on kulmien muotoilu -postaus!
Maybellinen the Colossal go! Extreme volym' ripsiväri on odottanut vuoroaan jo jonkun aikaa. Olen aiemmin kokeillut maybellineltä the Colossal volym' express ripsiväriä, joka oli tuolloin lempiripsivärini. Odotukset tälle oli siis melko suuret, ja hyvinhän se ne täyttikin! Jos jotain huonoa pitää sanoa, niin harjaan tarttuu ehkä ainakin näin vasta-avattuna hieman liikaa väriä. 

Semmoisia suosikkeja tällä hetkellä! Mitä suosikkeja teiltä löytyy?

4 kommenttia:

 1. Pitäisikin kokeilla tuota Essencen kulmaväripalettia. Multa löytyy se, mutta en ole kokeillut :D

  VastaaPoista
 2. Mary-Lou on kyllä niin tautisen kestävää etten tajua! :) Omani on ehkä 3 vuotta vanha, okei välillä vähemmän käytetty mutta kerran lattiallekin palasiksi tiputettu mutta silti kuin uusi :D Oon siis alkoholilla pressannut sen takaisin pannuun. Sille kun ei tartte kun näyttää sivellintä, uskomaton pigmentti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se todellakin on! Sipaisen yleensä siveltimen vielä kädenkin kautta varmuuden vuoksi, ja silti riittää yksi sipaisu kasvoille. On kyllä hintansa arvoinen tuote. :)

   Poista