16. joulukuuta 2014

Eye of the tiger

Tiedättekö sen fiiliksen, kun kaivatte taas sen saman luomiväripaletin esille, millä teitte meikin eilen, ja toissapäivänä ja sitä ennen ja sitä ennen, ja sitten yhtenä päivänä ei enää huvitakaan? Rakastan Naked basics palettiani, mutta joinakin päivinä ruskean eri sävyt eivät vaan jaksa innostaa.

 photo 4p.jpg

Kaivoin esille pari Sleekin värikkäintä palettia, kuitenkin se mielessä että myöhemmin päivällä oli vielä kauppareissu edessä. Vaikka kaiken maailman sateenkaaren värit innostivatkin, niin päätin pitäytyä kuitenkin itselleni todella vieraassa keltaisessa. Hassua kuinka niinkin yksinkertainen asia piristää, kun värien käyttö meikatessa!

 photo 1p-4.jpg

Toteutin silmämeikin Sleekin Ultra mattes V1:llä ja RioRio:lla. Pitää sanoa että Ultra Mattes on ihan ehdoton kirkkaitten sävyjen ystävälle, sillä tässä paletissa niitä riittää! Usein kirkkaat luomivärit näyttävät pannuissaan värikkäiltä, mutta luomelle sutiessa pigmentti häviää. Tämän paletin kanssa sitä ongelmaa ei ole. Viimeistelin meikin tummemmalla nude punalla sekä täyteläisyyttä antavalla Too Facedin Lip Injection huulikiillolla.

Silmät:
- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
- Sleek Ultra Mattes V1 (Bamm! ja Pow!)
- Sleek Rio Rio (City of God, Leblon ja Urca)
- e.l.f liquid eyeliner (black)
- Maybelline the Colossal go! Extreme volum' ripsiväri

Kasvot:
- Max Factor CC-voide
- Max Factor Erace peitepuikko
- Lily Lolo Mineraalimeikkivoide
- Lumene Natural Code Skin Perfector mineral bronze & blush
- the Balm Mary-Lou Manizer Highlighter

Huulet:
- Max Factor Color elixir huultenrajauskynä (Pink Petal)
- Essence huulipuna (Dare to be Nude)
- Too Faced Lip injection huulikiilto

Mitäs pidätte? Toimiiko keltainen? Jämähdättekö te helposti yhden paletin käyttöön vai tuleeko sudittua arkenakin värikkäämpiä teoksia luomille?

12 kommenttia:

 1. Sulla on kiva blogi! Hienoja silmämeikkejä ja muutenkin kiinnostavaa tekstiä, plussaa hyvästä postaustahdista myös! :) Itsekin liputan Sleekin kohdalla, halpaa ja aivan loistavaa tavaraa joka päihittää monet muut merkit mennen tullen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sleekiltä löytyy todellakin todella mahtavia juttuja, yhdenkään tuotteen kohdalla en ole vielä pettynyt.

   Poista
 2. Vau, upea meikki! Joskus on niitä kausia, kun mielellään jämähtäisi johonkin tiettyyn kivaan palettiin. Olen kuitenkin tehnyt itseni kanssa sopimuksen, että tuollaisen aikakauden koittaessa, samaa palettia saa käyttää korkeintaan viikon, sen jälkeen on pakko vaihtaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja kiitos myös vinkistä, pitää ehdottomasti kokeila itsekin tuota viikon sääntöä! :D

   Poista
 3. Tosi kiva yhdistelmä! Mulla tulee usein käytettyä samaa palettia pidemmän aikaa, varsinkin jos kyseessä on uusi paletti. Arkena en nykyään jaksa edes joka päivä luomiväriä laittaa ja monesti kun jaksan, se ruskea on silloin takuuvarma valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskea on mullekin sellainen "varma" juttu, ja se pikkunakupaletti tuleekin yleensä kaivettua sieltä meikkipussista esille. :)

   Poista
 4. Niin upea meikki taas! Jotenkin tuo keltainen pääsee tässä oikein kunnolla oikeuksiinsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Mustakin tuo keltainen tuli kivasti esille tässä meikissä.

   Poista
 5. Oooh, onpa sähäkkä keltainen! Tosi hyvännäköinen tuon mustan/tumman kanssa. Tykkään!

  VastaaPoista