7. joulukuuta 2014

Kulmien muotoilu

Winter Favorites postauksessa esittelinkin pikaisesti Essencen Hello Autumn kulmakarvasetin, ja tällä kertaa se pääsee vähän parempaan esittelyyn. Olen vasta viime aikoina löytänyt sen itselleni hyvän tavan muotoilla kulmani, aiemmin tyydyin vain piirtämään kulmakarvani jotta sain niihin vähän tummemman sävyn.

 photo 8mp.jpg

 photo 9mp.jpg

Innostus kulmien muotoiluun syntyi ostaessani Essencen kulmakarva setin, ja huomatessani kuinka helppoa oikeilla välineillä on muotoilla kulmat mieleisikseen. Olen aiemmin käyttänyt pääasiassa vain kulmakyniä, jotka mielestäni ovat kuitenkin työläitä ja hankaliakin käyttää. Jäljestä tulee  myös helposti piirretyn näköinen. Tällä hetkellä päivittäisessä käytössä ovatkin Essencen eyebrow desinger kulmakynä, hello autumn  kulmakarvasetti sekä Real Techniquesin brow brush.

 photo kollaasi-1.jpg

1. Kulmat muotoilemattomina. Kulmakarvoillani ei oikeasti ole luonnostaan minkäänlaista muotoa, mutta vuosien nyppimisellä olen saanut tuotua niihin pienen kaaren ja muodon. 
2. Aloitan muotoilun piirtämällä kulmakynällä (essence eyebrow desingner 02 brown) kulmien alaosan ja loppuosan.
3. Väritän kulmat alaosasta suurinpiirtein kulmien keskiosaan asti kulmakarvasetin tummemmalla sävyllä, samalla hieman häivyttäen kulmakynän jälkeä. Käyn sivelmiellä läpi myös kulmakarvan loppuosan.
4. Setin vaaleammalla ruskealla väritän lopun kulman (sisä- ja yläosan) jolloin lopputuloksesta tulee pehmeämpi kuin vain yhdellä sävyllä tehtynä. Kulmakynän harjan avulla häivytän kulmien sisäkulmat.

 photo 10mpv.jpg

Lopuksi käytän vielä setin vaaleinta korostusväriä kulmien alle nostamaan ilmettä. Tadaa! Valmis. Pitää kyllä myöntää että aiemmin kulmien muotoiluun ei mennyt ihan näin paljon aikaa; ennen sain kulman tehtyä parissa minuutissa, nyt siihen voi kulua yli viisi minuuttia päivästä riippuen. 

Silmät:
- e.l.f liquid eyeliner (black)
- Maybelline the Colossal go! Extreme volum' ripsiväri

Kasvot:
- Oriflame veryme just BB bliss balm
- essence all about matt! fixing compact puuteri
- Zuii poskipuna (Peach)
- Yves Rocher Illuminating pearls
- Max Factor erace peitepuikko

Huulet:
- Baby Lips (Cherry me)

2 kommenttia: