20. joulukuuta 2014

Sinisilmät ja Tuksuhuulet

Joinakin kuvauspäivinä homma vaan ei ihan toimi. Valo alkaa loppua kesken (koska Suomen talvi), huulipuna on väärän väristä ja naapuritalon keski-ikäinen ukko luulee, että flirttailen sille kuvatessani meikkiä ikkunan edessä. Kamerasta loppuu akku ja muistikortilta tila. Aaapuuva.

 photo 1-4.jpg

Talven ja ennen kaikkea lumen innoittamana väsäilin kylmäsävyisen meikin parilla Sleekin paletilla. Ja hei, eihän hommaa siihen voi jättää! Pitää iskeä silmiin vielä kunnon jumboripset. Onpahan meinaan sitten jotain millä räpsytellä naapurin ukolle!

 photo 3-1.jpg

 photo 2-2.jpg

Tilaan tekoripseni lähes poikkeuksetta ebay:sta niiden halvan hinnan takia. Ainut ero minkä itse havaitsen Suomessa myytäviin ripsiin, on ripsinauhan pituus. Ebay:n halppisripset tulevat yleensä Aasiasta, ja ripsinauha on pituudeltaan niin pitkä että sitä saa saksia välillä aika rankallakin kädellä. Tavallisesti irtoripsiä käyttäessäni en edes käytä koko ripseä, vaan leikkaan sen puoliksi ja käytän vain ulkosivut. Tällä kertaa halusin kuitenkin silmiin kunnon wow -efektin, ja käytin koko ripsen. Aikamoiset räpsyttimet olivatkin!

Silmät:
- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
- Sleek RioRio paletti (leme, cachaca ja leblon)
- Sleek Aqua collection paletti (underworld ja sassea)
- Maybelline the Colossal go! extreme volum' mascara

Kasvot:
-Max Factor CC-voide
- Essence all about matt! puuteri
- Lumene Natural Code skin perfector mineral bronze & blush
- the Balm Mary-Lou Manizer highlighter

Huulet:
- Essence bloom me up! huulipuna (rose it up!)

2 kommenttia: