3. maaliskuuta 2015

Feikaten täyteläisemmät huulet

Meitä suomalaisia ei tunneta kyllä ainakaan täyteläisistä, paksuista huulistaan, se on varma! Itse kuulun tähän kastiin myös, missä kauniit pulleat huulet ovat unelma vain. Täyteläisemmän lookin saa kuitenkin feikattua melko helpostikkin muutamalla kikka kolmosella, joita itse käytän varsinkin juhlimaan lähtiessä. Ajattelin nämä niksit teidänkin kanssanne tänään jakaa!

 photo 1p_1.jpg

1. Alkutilanne

Itselläni on melko pieni suu ja kapea ylähuuli. Alahuulesta puuttuu se haettu täyteläisyys ja huulten rajat eivät ole kovin selvät.

 photo 2p_1.jpg

2. Korostetaan

Aluksi ylähuulen yläpuolelle piirretään kaareva viiva vaalealla peitekynällä / meikkikynällä, joka ylettyy hieman huulen kaarien yli. Viiva häivytetään kohti ylähuulta niin hyvin etten viivasta jää kunnolla näkyviä rajoja näkyviin. Viivan tarkoituksena on vain korostaa huulen yläosaa ja näin antaa efektin isommista huulista.

 photo 3p_1.jpg

3. Rajataan

Huulten rajaaminen on tärkeä vaihe "feikkimeikkiä" tehdessä! Aloitetaan rajaamalla huulet aivan hitusen huulten omien rajojen yli, niin että puolet viivasta on huulten omalla rajalla ja puolet yli. Yli rajaaminen saattaa kuullostaa pahalta, mutta koska viiva on ohut eikä en ole tarkoituskaan olla näkyvästi yli huulten rajojen, ylirajaaminen tuo vain pientä "kasvun tuntua" huulille. Sen jälkeen rajauskynällä väritetään huulia rajausviivasta alaspäin alas liikkuvilla vedoilla, noin huulten puoliväliin asti. 

 photo 4p_1.jpg

4. Punataan

Rajausten jälkeen huulille levitetään puna. Itse valitsin kuivien huulteni takia Cliniquen Chubby Stick intensen sävyssä Mightiest Maraschino.

 photo 5p.jpg

5. Viivoitetaan

Punaamisen jälkeen valitaan pari astetta tummempi huulten rajauskynä, jolla piirretään alahuulelle kolme viivaa. Keskimmäinen viiva piirretään aivan alahuulen keskelle, ja kaksi muuta sivuille kohtaan, missä huulen luonnollinen pulleus loppuu (vasemman puoleinen kuva). Näillä viivoilla annetaan illuusio pulleammasta alahuulesta.

 photo 6p_1.jpg

6. Pullistetaan

Huulten pullistaja on varsin kätevä keksintö, vaikka vaikutus onkin melko lyhyt aikainen. Omassa käytössäni on Too Facedin Lip Injection huultenpullistaja, joka myös tuo huulille kauniin kiillon ja viimeistelee aiemmin piirrettyjen viivojen efektin. Jos huulten pullistajaa ei meikkilaukusta löydy, voi tilalla käyttää myös normaalia läpinäkyvää huulikiiltoa.

 photo 9p.jpg

Valmista! Eihän näilläkään nikseillä mitään Angelina Jolie huulia itselleen taiota, mutta siihen lookkiin taidetaankin sitten tarvita vähän järeämmät aseet käyttöön. Tuotteet joita käytin huulimeikin tekoon olivat:

- L.A. Colors Jumbo eye pencil (sea shells)
- Constance Carroll huultenrajauskynä (Paprika)
- Clinique Chubby Stick intense (Mightiest Maraschino)
- Catrice Longlasting huultenrajauskynä (Tom&Berry)
- Too Faced Lip Injection huultenpullistaja

-------------------------------------------------------------

Parin päivän sisään arvon myös tupla-arvonnan voittajat joten pysykää kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti