18. maaliskuuta 2015

Maaliskuun LivBoxin Lempparit

Mainitsin aiemmassa postauksessa pikaisesti, että mies oli autuaan tietämättömänä project10panistani halunnut yllättää minut LivBoxilla. Tai siis, enhän ole kun vasta 4 kuukautta nillittänyt ainakin viikoittain tästä ostolakostani ääneen. KOVAAN ääneen. Tosin, ei siinä mitään, ihana yllätyshän se joka tapauksessa oli!

 photo 1mmp_1.jpg

Pikainen kurkkaus mitä maaliskuun LivBox ylipäätään piti sisällään:

Herbinan Kaura-Suklaa vartalokuorinta, IsaDoran Flashing Volume mascara, Doven Oxygen moisture shampoo ja hoitoaine, Bangerheadin Fresh Me up! kuivashampoo sekä Lumenen Bright Now Vitamin C shine control voidegeeli.

Yleisesti koko boxi oli itselleni mieleinen, vaikka laatikko onkin tuntunut jakavan mielipiteitä paljon! Boxista löytyi pari ihan selvää lempparituotetta, ja pari semmoista jotka ei välttämättä nyt ihan säväyttänyt mutta tulee silti varmasti käytettyä. Mitä ne lempparit sitten oli?

 photo 2mp_3.jpg

Yksi lemppareistani oli ehdottomasti Lumenen kiiltoa kontrolloiva voidegeeli. Hassua sinänsä, sillä ihoni ei pahemmin kiillä muualta kuin t-alueelta, eli en varsinaisesti tarvitse kiiltoa ehkäisevää tuotetta, mutta jo parin käyttökerran jälkeen iho oli todella pehmeä. Myös yleensä puuteria kaipaava t-alueeni ei sitä enää tarvinnut. Mattaefektistään huolimatta geeli myös kosteuttaa, joka on yleensä harvinaista kiiltoa poistavissa tuotteissa. Kuiva ihoni jäi kosteutetun tuntuiseksi eikä hilseillyt seuraaana aamuna. Vain aina todella kuivat poskipääni vaativat kosteuttavampaa voidetta.

 photo 3mp_1.jpg

Hihkaisin riemusta nähdessäni Bangerheadin kuivashampoon! Olen kuivashampoon suurkuluttaja, sillä vältän hiusten pesua liian usein mutta samalla raskauden jälkeen hiukseni ovat rasvoittuneet helposti. Bangerhead itsessään on minulle ihan vieras merkki, ja toistaiseksi olen vakuuttunut vain Batisten ja Klippoteketin kuivashamppoista, mutta tämä pääi kyllä sille listalle myös! Poistaa hiuksista rasvaisuuden ja tekee niistä puhtaan näköiset. Klippotekettiin verrattuna tässä on myös miedompi tuoksu, josta ehdotonta plussaa.

Siinä oli tämän LivBoxin suosikit meikäläiseltä! Mitä mieltä te olitte maaliskuun boxista?

2 kommenttia: