11. maaliskuuta 2015

Project 10 Pan kuulumisia

16. marraskuuta 2014 aloitin siis siskoni yllyttämänä project 10 pan:in, jota on nyt jatkunut neljä kuukautta. Neljä piiitkää kuukautta ilman kosmetiikkashoppailua! Sen verran helpotusta olen toki saanut tähän kosmeaddiktiooni, että piakkoin projektin alkamisen jälkeen oli joulu ja pukin kontistahan löytyi yksi jos toinenkin kosmetiikkatuote, sekä mies oli myös onnellisen tietämättömänä projektistani halunnut yllättää meikän Livbox:illa. Sain myös shoppailla itselleni uuden meikkivoiteen ja peitevoiteen niiden loputtua, eikä varastoista löytynytkään tilalle uusia. Lisää projektistani voi lukea täältä ja täältä

 photo 2mp_2.jpg

Tällä kertaa päästiin jo lukuun seitsemän, eli aika loppusuoralla ollaan! Kolme tuotetta olisi vielä kulutettava loppuun ennen kuin voin julistaa itseni onnistuneeksi tässä projektissa.

Loppuneita ovat Max Factorin Erace peitepuikko, Yves Rocherin Ultra Volume ripsiväri ja Too Faced:in Shadow Insurance luomiväriprimer. Peitepuikko oli pitkään kestosuosikkini ja niitä löytyi varastosta monta. Kun tämä viimeinen kappale sitten alkoi tehdä loppua, aloin samalla miettiä kokonaan uuteen peitevoiteeseen siirtymistä. Loppujen lopuksihan päädyin MAC:in Pro Longwear peitevoiteeseen!
Ultra Volume ripsiväri oli myös pitkään yksi suosikeistani, ja hihkuin onnesta kun löysin vielä yhden avaamattoman tällaisen kosmetiikkakätköistäni. Noh, nyt sekin loppui, mutta pikaisella katsauksella Yves Rocherin sivuille tätä myydään taas. Olen kyllä tietoinen tämän olevan samaa tavaraa kuin Sexy Pulp ripsiväri, mutta joku tässä kultaisessa hylsyssä kiehtoo.
Shadow Insurance ei edelleenkään vedä omilla luomillani vertoja Urban Decayn vastaavalle, mutta arkikäytössä tämä oli ihan kiva. Edelleenkin mielestäni liian öljyinen.

Mitäpä muuta projektiin kuuluu? Tietenkin tätä loppusuoraa vaikeuttaa ainakin psyykkisellä puolella juuri alkaneet työt. Nyt kun yli vuoden jälkeen postiluukusta kolahtaakin palkkakuitti hoitopäivärahojen sijaan, kieltämättä moni semmoinen tuote kuumottelee mistä ei hoitovapaalla voinut edes haaveilla. Koska kuitenkin näin pitkälle ollaan päästy, aion pitää pääni kovana ja suorittaa homman kunnialla loppuun! Pitää myöntää että projekti on sujunut odotettua helpommin, vaikkakin kauppojen kosmetiikka hyllyt olen kyllä saanut kiertää kaukaa.

6 kommenttia:

 1. Mulla meni ostolakko hyvin tammi-helmikuun, mutta ei enää.. Kaikenmaailman alet syynä. Mutta meikkejä en ole ostanut, hyvä minä!

  Tsemppiä projektin loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alet on kyllä pahoja, yritän vältellä niitä loppuprojektin ajan ettei käy köpelösti. :D Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Olen kyllä tosi ylpeä kuinka hyvin olet kestänyt nämä kuukaudet! Näitä postauksia on hauska lukea, kun tietää ettei projekti ollut ehkä ihan se helpoin tai edes kovin lyhyt. Toisaalta, tulevaisuudessa varmaan tulee vähemmän hankittue hetken mielijohteesta tuotteita, joista löytyy jo vastaava kaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä ihan totta, projektin aikana on muutenkin ollut aikaa syynäillä läpi verkkokauppoja ja muuta, ja miettiä mitä ihan oikeasti tarvitsee ja mitä ei. Tulee varmasti tulevaisuudessa ostettua enemmän vain niitä asioita mitä ihan oikeasti haluaa, eikä vähän mitä sattuu.

   Poista
 3. Vau, oot kyllä selviytynyt tosi hyvin! Itse olen alkanut huomaamaan lieviä kosmetiikkaähkyn merkkejä, sillä täytyy myöntää että alkuvuoden alennusmyynneistä ja nyt uusista ihanista kevätkokoelmista on tullut shoppailtua vaikka mitä. Joten jonkinasteinen lakko olisi kyllä paikallaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle teki kanssa kyllä alet pahaa, märisin että yleensä ei oo alkuvuoden alejen aikoihin rahaa ja nyt ei oo lupaa ostaa. :D Ehkä joku mini project10pan? Vaikka project3pan? :D

   Poista