15. maaliskuuta 2015

Hiusuudistusta!

Kerroinkin hiusmietteitä -postauksessa jonkun aikaa sitten kuinka olen kaivannut hiuksiin vähän jotain muutosta. Ombre värjäys on kiinnostanut jo pidempään, mutta en sitten vain ole saanut aikaiseksi aloittaa koko projektia. Nyt hiusuudistus sai kuitenkin kick startin!

 photo 1mp_2.jpg

Hiuksista on todella vaikeaa saada kuvaa missä värit olisivat oikeat, mutta päältä hiukset ovat tummanpunaiset, ja vaalenevat oranssin kautta vaaleaan. Odotin että edessä olisi moonta vaalennuskertaa, mutta hiukset ottivatkin vaalennuksen hyvin vastaan ja näyttäisi siltä että myöhemmin riittää yksi lisävaaleennus. Nyt kuitenkin hoitelen hiuksiani ja annan niiden levätä jotteivat vallan kuole.

 photo kollaasi_1.jpg

Kovin paljoa en ole vielä ehtinyt näillä uusilla hiuksilla vielä leikkiä, lähinnä testailin vain nämä perus arkihiustyylit, jotka itselläni ovat (todella) pikainen korkea ponnari tai ranskalainen letti. Väri toimii mielestäni molemmissa hyvin! 

 photo 4mp_1.jpg

Tässä vahingossa näpsäistyssä kuvassa näkyy oikeastaan parhaiten ja realistisimmin hiusten väri. Yllätyin todella paljon kuinka hyvin latva vaaleentui vain yhdellä värinpoisto- / vaalennuskerralla, ja myös siitä kuinka lopputuloksena ei ollutkaan latvallinen palanutta höttöä. Hius kesti tämän kokeilun hyvin, nyt vain paljon tehohoitoja ja öljyjä peliin ennen seuraavaa vaaleennus kertaa!

Mitä pidätte? Onko ombre jees vai ihan lääst siisön? Itse olen ainakin kovin tyytyväinen tähän uudistukseen!

8 kommenttia:

 1. Onpas kyllä kivan värinen tukka! Mä tykkäilen edelleen ombresta, vaikka aika ajoin harkitsenkin siirtymistä kokoblondiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Blondissa on kyllä kanssa sitä jotain, vaikka se on itselläkin välillä käynyt mielessä niin tyydyn varmaan vaan ihastelemaan näitä vaaleita latvoja. :D

   Poista
 2. Näyttää tosi tosi hyvältä!:) Nyt tekis mieli kokeilla jotain liukuvärisysteemiä omaankin päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Tämä oli kyllä kieltämättä kiva hiuspiristys. :)

   Poista