1. maaliskuuta 2015

Violettia luomilla

Räkäflunssataistossa jo voiton puolella oleva bloggaaja ilmoittautuu! Huomenna pitäisi myös ensimmäistä kertaa 1,5 vuoteen palailla takaisin töihin, äitiysloma ja hoitovapaa ovat virallisesti loppu! Iik!

Törmäsin nettiä selaillessani tämän saikkuviikon aikana vaikka kuinka moneen ihanaan violettiin meikkiin, ja tuli heti sellainen "minä myös minä myös" -fiilis. Joten... minä myös!

 photo 2mp_1.jpg

Sleekin Candy paletista löytyikin kaikki tarvittava tähän meikkiin! Okei, melkein kaikki. Valkoisen pohjan silmämeikille tein Sleekin Ultra Mattes v1 brights paletin POW!:lla, sillä Candy paletin valkoinen oli mielestäni liian helmiäinen tähän meikkiin. Muuten Candyn Flump, Parma Violet ja Liquorice riittivät tämän meikin tekoon.

 photo 1mp_1.jpg

Pitää myöntää että oli todella piristävää päästä taas ensimmäistä kertaa lähes viikkoon oikeasti meikkaamaan kunnolla! Naama on vielä ihan kuiva flunssan jäljiltä, mutta se ei menoa haitannut sillä olen jo sormet syyhyten odottanut pääseväni taas leikkimään luomiväreillä ja oikeasti tekemään kunnon meikkipohjan. Heh, pienet on ilot!

Silmät:
- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
- Sleek Ultra Mattes V1 brights paletti (POW!)
- Sleek Candy paletti (Flump, Parma Violet ja Licuorice)
- e.l.f nestemäinen eyeliner (black)
- Maybelline the Colossal go! Extreme volum' mascara
- NYX eye pencil (black)

Kasvot:
- e.lf. Mineral Infused Face Primer (clear)
- MAC Mineralize Moisture meikkivoide (NW13)
- MAC Pro Longwear peitevoide (NW15)
- essence All about matt! puuteri
- Sleek Face Form Contouring and Blush paletti (korostus, varjostus ja poskipuna)

Huulet:
- essence XXXL longlasting huulikiilto mattaefektillä (velvet rose)

--------------------------------

Alle parin tunnin päästä sulkeutuu myös tupla-arvonta, joten jos ette ole siihen vielä käyneet osallistumassa, niin nyt alkaa olla viime hetket käsillä!

8 kommenttia: