9. maaliskuuta 2015

Teipillä Meikkaaminen

Löysin arkistojeni kätköistä tällaisen pienen tutorialin poikasen, ja ajattelin että ehkä on sen aika nähdä jo päivänvaloa! Alunperin kyseinen postaus jäi tekemättä, koska en ollut aivan 100% tyytyväinen meikkiin. Myös valmista meikkiä kuvatessa huoneen valo oli niin kummallinen, että myöhemmin korjaillessani väritasapainoa ja valotusta koneella, tuli kuvista todella ylimuokatun näköiset.  Idea tässä tulee kuitenkin ihan hyvin esille, joten tässäpä tämä nyt sitten vihdosta viimein.

 photo kollaasi1_1.jpg

1. Pieni pätkä teippiä asetetaan silmän ulkokulman reunaan. Tässä vaiheessa on vielä helppo päättää teipin asennolla kuinka jyrkän kulman meikin rajalle haluaa! Itse tein tässä tapauksessa melko loivan kulman, yleenä suosin jyrkempää reunaa.

2. Kun teipin yläreuna on paineltu hyvin kiinni, lisätään liikkuvan luomen puolivälistä teippiin asti luomiväriä.

3. Seuraavaksi samaa luomiväriä lisätään silmän sisänurkkaan. 

4. Liikkuvan luomen keskelle lisätään efektiväri, itse valitsin Sugarpillin Decora luomivärin! Sitä levitetään myös hieman aiemmin lisättyjen tummien luomivärialueitten päälle, jotta luomelle saadaan liukuva väri.

5. Lopuksi luomiväri häivytetään hyvin kulmaluulle päin niin, että meikki saa smoky efektin, ja teipit poistetaan varovaisesti.

 photo VALMIS.jpg

Olin tehnyt pohjan jo valmiiksi, ja teippien poiston jälkeen taputtelin sienellä vain hieman lisää meikkivoidetta teippikohtiin. Rajaukset lisäsin vain luomelle, ja jätin itselleni tyypilliset siipirajaukset kokonaan pois sillä ne söisivät tämän meikin idean peittäessään teipin jättämät tarkat rajat. Lopuksi vielä ripsivärit ripsille ja meikki onkin valmis!

Mitä mieltä olette tällaisista skarpeista rajoista?

4 kommenttia:

  1. Ihana meikki! Olen koukussa pinkkiin, joten siitä vielä suuri plussa. :) teipeillä en ole vielä koskaan meikannut. Miksiköhän se on niin, että meikkaan aina kiireessä, jolloin kokeiluille ei jää niin aikaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin se tuppaa kyllä itselläänkin menemään, varsinkin arkiaamuina ei ehkä ensimmäisenä ala kaivelemaan teipin paloja esille. :) Mutta piristää kyllä kummasti kun välillä kokeilee uusia juttuja ja käyttää vähän enemmän aikaa siihen meikkaamiseen!

      Poista