22. tammikuuta 2015

Alarajausten comeback

Karsastin pitkän aikaa alarajauksia, johtuneeko sitten teinigootti aikojeni tuomasta mielleyhtymästä vai mistä. Tehdessäni vähän aikaa sitten postausta siipirajuksista hopealla ja mustalla oli ainakin itselleni selvää että kyseinen meikki lähes vaati tummia alarajauksia jotta näyttäisi loppuun tehdyltä. Sen postauksen jälkeen tummemmat alarajaukset ovat päätyneet päivittäiseen meikkiini parikin kertaa!

 photo 2mp-7.jpg

Alarajaukset tuovat meikkiin kieltämättä "sitä jotain". Häivyttelin alarajauksia hieman ja yhdistin ne pitkiin siipirajauksiin. Ruskeaan luomiväriin yhdistettynä meikistä ei tullut liian kova. Rajaukset myös korostavat silmiä aivan eri tavalla kuin pelkät siipirajaukset!

 photo 1mp-10.jpg

Itse en ainakaan havainnut tuloksessa mitään teinigoottikatastrofiviboja menneisyydestäni, ja hyvä niin! Jätetään ne lookit sinne aikakauteen. Yhdistin tummat rajaukset persikkaiseen poskipunaan ja hempeään huulipunaan, jotka myös pehmensivät meikkiä entisestään. Pitää vielä sanoa, että tuosta Yves Rocherin grand rouge huulipunasta on tullut viime aikoina ihan lempparini. Kaikessa yksinkertaisuudessaankin se vaan on niin nätti!

Silmät:
- Urban Decay eyeshadow primer potion
- Urban Decay Naked 2 Basics paletti (frisk, primal, undone)
- Too Faced Love Sweet Love paletti (mocha ice)
- Urban Decay Naked Basics paletti (venus, crave)
- Maybelline the Colossal go! extreme volum' mascara
- e.l.f liquid eyeliner (black)
- NYX eye pencil (black)

Kasvot:
- Rimmel Match Perfection meikkivoide (fair ivory)
- Max Factor erace peitevoide
- Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri
- Sleek Face Form contouring and blush palette (fair)

Huulet:
- Yves Rocher automatic lip liner (bois de rose)
- Yves Rocher grand rouge huulipuna (rose hale)

----------------

Blogi pitääkin nyt loppu viikon taukoa, sillä sunnuntaina on poitsun 1-vuotissynttärit, eli aika kuuluukin aika paljolti keittiössä leipoen ja siivoillen asuntoa juhlakuntoon. Blogi palaa siis tavalliseen rytmiinsä taas ensiviikon alussa!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Haha, mullakin on omat teini-iästä juurensa juontavat traumani, joiden takia en vielä tänäkään päivänä pysty levittämään mitään ihonsävyäni tummempaa alaluomelle.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne teini-iän meikkikamaluudet kyllä piirtyy niin tarkasti tonne takaraivoon että vielä vuosienkin jälkeen tulee vaikka mistä sellaisia ei niin mieleisiä mielleyhtymiä! :)

   Poista
 2. Omistat niin kauniin suuret silmät, että tämäkin näyttää kivalta. Varsinkin ilta-look:iksi sopisi tosi hyvin!
  T: Ei Keijo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) iltameikissä sellainen jonkin asteinen tummuus on kyllä ihan välttämätön pelkästään jo näkyvyyden kannalta, joten alarajaukset kieltämättä olisi omiaan siihen hommaan.

   Poista