18. tammikuuta 2015

Sleek - Face Form Contouring and Blush palette

Sain Taikalta vähän aikaa sitten Sleekin Face Form paletin, jota käytinkin pari kertaa ja josta pidin kovasti, mutta joka silti jäi vähemmälle käytölle. Tänään koin jonkun uuden herätyksen tämän pienen kasvopaletin suhteen että hei, tämähän on ihan mahtava!

 photo 1mp-8.jpg

Face form paletti sisältää varjostusvärin, korostusvärin / highighterin sekä poskipunan. Oma palettini on sävyssä Fair, eli vaalein kokoelmasta. Sävyjä löytyy neljä: Fair, Light, Medium ja Dark. Hintaa tällä pikkupaletilla on paikasta riippuen noin 13-15 euroa.

 photo 2mp-6.jpg

Haha, anteeksi jättikuva, mutta tästä kuvasta näkyy kuinka kauniin hehkun tällä paletilla saa aikaiseksi! Käytin varjostusväriä kevyesti poskiluun alle, poskiluulle poskipunaa ja poskipäälle korostusväriä. Sleekin Face Form paletti on täydellinen korostuspaletti arkikäyttöön; sen sävyt ovat kevyitä eivätkä yli shimmerisiä, mutta tuovat kasvoille juuri sen halutun pienen hehkun ja punan. Ainakin vaaleimman paletin poskipuna on juuri sellainen ihana persikkainen puna joita suosin päivittäisessä käytössä, ja punan shimmerisyys tuo myös eloa kuivalle iholle.

Omasta mielestäni siis ihan hintansa väärti pakkaus!

2 kommenttia:

  1. Mulla on tää myös ja se on ihan yks mun tärkeimpiä tuotteita. Käytän tuota varjostuspuuteria melkein joka kerta kun meikkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä mahtava paletti, jolla sa korvattua meikkipussista kolme tuotetta kerralla. Tietääpä mitä ottaa vaikka reissuun mukaan kun on vähempi parempi. :)

      Poista