11. tammikuuta 2015

Siipirajaukset hopealla ja mustalla

Sain eilen illalla yhtäkkiä inspiksen testailla kuinka onnistuisi tehdä siipirajaukset kahdella eri eyelinerilla. Kaivelin meikkivarastoni kätköistä pari eyelineria jotka olivat jääneet vähemmälle käytölle, ja parin testailun jälkeen päädyinkin toteuttamaan meikin kolmella eri tuotteella.

 photo 1mmp.jpg

Meikin toteutus itsessään oli todella simppeliä. Aloitin piirtämällä mustalla eyelinerilla siiven silmän ulkonurkkaat ja värittämällä sen. Jatkoin rajausta tumman harmaan hopealla eyelinerilla, mutta jätin noin 1/3 silmän sisänurkasta paljaaksi. Lopuksi tein silmän sisänurkan loppuun todella glitterisellä hopeaeyelinerillä, ja ja sudin hopeaa glitteriä myös tumman harmaan eyelinerin päälle, kuitenkin kerrostaen sitä enemmän silmän sisänurkkaan. Mustan ja harmaan siirtymäkohtaan vedin vain pari kevyttä sutaisua hopeista glittereyelineriä, jotta sain meikkiin blendausefektin aikaiseksi.

 photo 3mp-4.jpg

Tässä tapauksessa jätin muun meikin aika minimaaliseksi jotta huomio pysyisi silmissä, mutta juhlavammassa meikissä tähän voisi yhdistää vaikkapa punaiset huulet!

Silmät:
- Urban Decay Naked 2 Basics (Skimp)
- e.l.f liquid eyeliner (black)
- Lumene blueberry (grey crystal)
- Beauty UK Glitter eyeliner (silver)
- NYX eye pencil (black)
- Maybelline the Colossal go! extreme volum' mascara

Kasvot:
- Rimmel Match Perfection meikkivoide
- Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri
- Max factor erace peitevoide
- H&M blusher (autumn flower red)
- the Balm Mary-Lou Manizer highlighter

Huulet:
- Maybelline Baby Lips (cherry me)

8 kommenttia:

 1. Onpas kiva, täytynee itsekin kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeileen vaan, tätä oli kyllä ihan hauska tehdäkin. :)

   Poista
 2. Todella ihana meikki! Pitääkin kokeilla moista yhdistelmää :) Tykkäilen tuosta rohkeasta alarajauksesta, kun itselleni niin harvoin sen jaksan tehdä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :) Itsekin tosi harvoin teen alarajauksia, joskus jää ripsaritkin laittamatta alaripsiin. Se tuo kyllä oman juttunsa meikkiin kun ne tekee. :)

   Poista