3. tammikuuta 2015

Project 10 Pan - Edistystä ja ajatuksia

Päälle kuukausi sitten aloitin siskoni haastama Project 10 pan:in, ja nyt on edistystä tapahtunut jo sen verran että ajattelin tännekin tulla siitä hieman kertomaan!

 photo 1p-7.jpg
Heti alkuun mainittakoon että kuvasta puuttuu yksi tuote! Laskutaidossani siis ei ole vikaa, ainakin niin kauan aikaa kun sormet riittää laskemiseen (hehheh). Loppumaan ovat siis nyt päässeet ahkerasti käytössä olleet e.l.f:in musta ja ruskea nestemäinen eyeliner, joista toinen valitettavasti lähti kissojen toimesta ken-tietää-mihin, Max Factorin CC-voide ja Urban Decayn Eyeshadow Primer potion. Primerin kohdalla oli tulla itku kunnes muistin että minulta löytyy vielä tallesta yksi testikokoinen samanmoinen.

Pitää sanoa että tässä vaiheessa vasta alkaa projektin mielenkiintoinen vaihe! Kun ne "lempparijutut" on käytetty loppuun, pitää alkaa soveltamaan vastaavalla kaapista löytyvällä. Mainitsin aiemmin blogissa, että jämähdän helposti samoihin tuotteisiin havaitessani ne hyviksi. Kaapista löytyy kosmetiikkaa vaikka millä mitalla, jotka eivät ole päässeet kunnolla testiin, koska päivittäin tulee kaivettua aina ne samat tuotteet esiin.

Onko ostolakko sitten ottanut koville? Vähän. Mutta yllättävän vähän! Urban Decayn Naked on the run himotteli ja paljon, eikä Tampereen Stockmannille ilmestynyt MAC:in pistekään ole ainakaan helpottanut tätä projektia, mutta samalla olen löytänyt tästä myös jonkinlaisen helpotuksen! Olen aika analysoiva persoona, ja mietin moneen kertaan tarvitsenko oikeasti jotakin. Turhakkeita tulee ostettua ja silti punnitsen joka kerta tulenko käyttämään tuotetta. Nyt ei olekaan tarvinnut miettiä kun ostelu onkin toistaiseksi bannattu kokonaan!

Sellaisia ajatuksia tällä hetkellä! Vähän olen toki saanut tähän projektiin helpotusta joulun aikana, kun lahjojen mukana oli aika paljon kosmetiikkaa. Saa siis nähdä miten loppuprojekti sujuu kun tulossa ei olekaan mitään lahjakausia. 

4 kommenttia:

 1. Mä olen huomannut, että kun löytää jonkun oikeasti hyvän tuotteen niin ei tule myöskään tarvetta ostaa uutta "vastaavaa" edes kokeiluun. Nyt kun ostin esim. MACin pro longwear concealerin, tiedän etten halua ostaa mitään muuta kokeiluun koska tuo on huippu. Tosin, noin kalliista tuotteesta kun on kyse, saattaa olla että kokeilen löytää sen rinnalle myös sen halvempien parhaan ja sen löydettyäni jämähdän myös siihen, se ois ideaaleinta. Ja tää toimii myös muissa kategorioissa tietty, niinkun vaik just pohjustajissa. En tiedä mikä oli kommentin punanen lanka, mutta tuli vaan jotenkin mieleen :-D ehkä pointti oli se, että sä olet tän haasteen lopussa siinä mielessä ideaalissa tilanteessa että sä varmaan hahmotat aika hyvin sun lempparit = ne mihin haluat jämähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tän projektin aikana voi löytyä myös uusia lemppareita, ja jälkeen päin tulee ehkä helpommin kaivettua välillä käteen joku toinenkin tuote kun aina vaan se tuttu ja turvallinen. :)

   Poista
 2. Kiva kun kerroit edistymisestä. Sullahan kohta jo puoliväli häämöttää, ei paha :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu alkaa! Tosin tuntuu että tässä vaiheessa alkaa homma hidastumaan. Saa nähdä kauanko kestää näitten viimesen kuuden tuotteen loppuun käytössä. :)

   Poista