15. tammikuuta 2015

Irtoripsitupsut

Olen hetken aikaa jo pitänyt taukoa ripsienpidennyksistä antaen ripsieni levätä ja kasvaa taas takaisin omaan mittaansa. Ripset tuovat kuitenkin meikkiin aika ison efektin, ja pitkiin ripsienpidennyksiin tottuneena olo ilman niitä on aika paljas!


 photo Untitled-1.jpg

Pidin ennen irtoripsitupsuja vaivallisina ja aikaa vievinä, mutta kun normaalitkaan irtoripset eivät vaan sopineet mukaan arkimeikkailuun, päätin testimielessä tilata paketillisen tupsuja. Paketti lojui ympäriinsä aika kauan aikaa, kun yhtenä leffa-ravintolailtana päätin että meikki tarvitsee jotain vähän lisää ja nappasin paketin käsiini.

 photo 1p-9.jpg
Ilman ripsitupsuja

 photo 2p-8.jpg
Ripsitupsujen kanssa

Sen testikerran jälkeen ripsitupsut tulivat jäädäkseen, ainakin niinä aikoina kun olen tauolla ripsienpidennyksistä. Ripsitupsut olivat todella helppoja laittaa, pysyivät ilman ongelmia koko illan ja toivat meikkiin juuri sen halutun extran. Tupsujen ehdottomat plussapuolet tavallisiin tekoripsiin verrattuna on se, että niiden kiinnittäminen on helpompaa kun tupsut voi vaan tökkiä yksitellen omille paikolleen sen sijaan että yrittäisi saada koko ripsinauhan paikoilleen kerrallaan, ja myös se, että jos tupsu tai toinen tipahtaisikin, sitä ei samalla tavalla huomaisi kun irtoripsien kohdalla liiman pettäessä. Miinusta tupsuissa on niiden poistaminen; siinä missä irtoripsen saa vedettyä kokonaisena irti, tupsuja saa metsästellä ripsien joukosta kauemmin.

Irtoripset pysyvät varmasti pelissä mukana, mutta vain baari-iltoina ja kun haluan meikkiin ihan kunnon wow-efektin. Tupsuja tulee nykyään käytettyä ihan arkimeikissäkin vähemmän kiireisinä päivinä!

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen tupsujen käyttäjä!:) Joskus pari vuotta sitten irtoripsitupsut olivat osa mun arkimeikkiä ja opin tosi nopeaksi ja näppäräksi niiden kanssa. Nykyään, kun tupsut ovat mulla käytössä huomattavasti harvemmin, homma ei onnistukaan enää niin helposti. Silti tupsut ovat munkin mielestä paljon vaivattomammat laittaa kuin kokonainen irtoripsirivistö, eikä yhden putoaminen ole yhtä iso farssi kuin ripsinauhan repsahtaminen irti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä juuri! Lisäksi olen ihan toivoton tekoripsien laittaja, sen yhden ripsinauhan asettelu oikeaan asentoon ja kohtaan voi viedä monta minuuttia ja yrityskertaa. :) ripsitutupsujen kanssa säilyy hermot paljon paremmin!

      Poista