9. tammikuuta 2015

Salilaukun meikkipussi

Olen yksi niistä ihmisistä jotka ei tajua salille meikkaamista. On kiva mennä salille, ottaa kaikki pakkeli pois naamalta ja antaa ihon hengittää. Saa hikoilla niin paljon kun huvittaa eikä tarvitse miettiä valuuko meikit naamaa pitkin. Ehkä siinä onkin syy miksi käyn salilla missä ei ole yhtäkään ikkunaa...

 photo 1-5.jpg

Mutta sitten olen myös niitä ihmisiä jotka ei vaan kerta kaikkiaan lähde ulos ilman minkäänlaista meikkiä. Okei, ehkä roskat voin viedä. Salikassissa on kuitenkin muutenkin valmiina salivaatteet, kengät, pullo, pyyhe ja muuta sälää, joten olen pitänyt meikkipussin minimissä. Mitä sieltä minipussukasta sitten löytyy?
 photo 2-3.jpg

Omaan pahan tavan pakata aina kaiken yli, sillä "eihän sitä tiedä vaikka tarvitsisinkin tätä, ja tätä ja tätä. Niin ja tätä ja tätä.". Kasatessani salimeikkipussia päätin kuitenkin pitäytyä vain muutamassa tuotteessa.
e.l.f:in Lengthening and Volumizing mascarassa on ohuempi harjaosa kuin mihin olen tottunut, mutta käsipäivänkin jälkeen sillä saa tutisevilla käsillä vedettyä pari kerrosta ripsille. Toimii siis hyvin!
Essencen Stay all day peitevoiteella saa peitettyä sekä tummat silmänaluset, mutta myös punottavat posket ja pienet ihon virheet. Sitä voi taputella myös kevyesti luomille.
Essencen love letters duo silmäkynässä (sävyssä inkheart) on sekä kynä osa mutta toisessa päässä myös pieni aplikaattori. Kynällä saa tehtyä perus rajaukset, ja halutessaan myös pienen smoky efektin blendaamalla paksuja rajauksia. 
Garnierin mineral protection skin + clothes 48h deororantin valitsin lähinnä alholittomuuden ja parabeenittomuuden takia. Ei siitä sen enempää kuin että hoitaa hommansa!

Sellainen on meikäläisen salimeikkipussi! Käytättekö te salilla meikkiä vai mennäänkö naturel linjalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti