27. tammikuuta 2015

Kultaa ja hopeaa

Noniin, tauko ohi ja back to the business! Viikonloppuna tuli tosiaan vietettyä pojan ensimmäisiä synttäreitä, ja siitäkin härdellistä selvittiin ihan kunnialla. Samalla reissulla isäni toi hieman myöhäisen joululahjan, jonka olin siis itse valinnut. Kyseessä oli studiovalo, jota olin jo jonkun aikaa toivonut. Tykkään ehdottomasti eniten luonnonvalossa kuvaamisesta, mutta kun päivässä ei ainakaan talvisin riitä tarpeeksi valoisia tunteja niin että ehtisin kuvailemaan, tuo tämä valo varmasti lisää mahdollisuuksia blogin pitämiseen!

Halusin jo uutena vuotena tehdä meikin hopealla ja kullalla, mutta päädyin sen kuitenkin jättämään myöhemmäksi. En tainnutkaan uutena vuotena julkaista ollenkaan uuden vuoden meikki tutoriaalia. Tänään alkaessani testailemaan studiovaloa, päätin sitten kuitenkin toteuttaa kyseisen meikin.

 photo 2mp-8.jpg

Virkaa toimittivat tällä(kin) kertaa Sleekin paletit, tässä tapauksessa metallinen Bad Girl ja Storm. Bad Girl paletista käytin silmän sisäkulmaan valkoista helmiäissävyä Innocence ja luomen keskelle hopeaa Bladea. Ulkosivuun levitin Strom paletin kultaista Sand Stormia ja varjostuksiin ruskeaa Dust Stormia sekä mustaa Blackoutia. Alaluomelle tuli myös sipaus Dust Stormia ja Sand Stormia.

 photo 3mp-6.jpg

 photo 1mp-11.jpg

Metallisuudestaan huolimatta meikistä ei mielestäni tullut mitenkään "bilemeikki" vaan voisin kuvitella sutivani tämän luomilleni ihan arkikäytössäkin. Meikin voisi muuntaa bilemeikiksi glitterisimmillä tuotteilla ja tummemmilla varjostuksilla!

Silmät:
- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
- Sleek Bad Girl paletti (Innocence ja Blade)
- Sleek Storm paletti (Sand Storm, Dust Storm ja Blackout)
- Yves Rocher Ultra Volume mascara (Noir)
- NYX eye pencil (black)
- e.l.f liquid eyeliner (black)

Kasvot:
- Rimmel Match Perfection meikkivoide (Fair Ivory)
- Zuii concealer pencil (fair)
- Sleek Face Form contouring and blush paletti
- Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri

Huulet:
- essence huulipuna (dare to be nude)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti