2. marraskuuta 2014

Avon - True Colour Berry Love


Esittelinkin jo iloveme -messupostauksessa pikaisesti Avonin True Colour nelikon, jonka olin valinnut sävyssä Berry Love. Tänään ajattelin mennä vähän kevyemmällä ja luonnollisemmalla meikillä mitä yleensä, ja Avonin nelikko tuntui siihen hommaan juuri sopivalta!


Ihan oikeassa olinkin! Edes tummimmalla nelossävyllä ei hirveän tummaa varjoa saa aikaiseksi, toisaalta se oli ihan kivakin sillä ei tullut sudittua yli niinkuin itselläni on pahana tapana. Vaaleanpunertava kakkossävy oli ehdoton lempparini paletista, ja levitin sitä liikkuvalle luomelle. Yleisesti paletissa oli ihan ookoo pigmentit, mutta parhaan mielestäni ehdottomasti vaaleissa sävyissä joilla sai tehtyä peittävää jälkeä ilman sen suurempaa kerrostamista.


Sävyt olivat kuitenkin helppo häivyttää ja nelikolla sai nopeasti tehtyä juurikin semmoisen nopean perusmeikin. Kokonsa ja laatunsa puolesta tämä varmasti päätyy salikassini meikkipussiin, jonne olen keräillyt vain pari perustuotetta joilla saa tehtyä pikaisen meikin salin jälkeen jos tarvetta.


Mites tämä meikäläisen peikkolookki muuten? Laiskaa sunnuntaita kaikille muillekin! 

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki ja heleä pohja! Mitä tuotteita käytit pohjaan? Näytät ihan luonnottoman siloiselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos! Käytin pohjaan Max Factoring lasting performance meikkivoidetta, essencen viimeistely puuteria ja the balmin mary lou- manizer highlighteria. Kyseisellä highlighterilla on kyllä aika paljon tekemistä tuon heleyden kanssa, ehdottomasti paras highlighter mitä olen kokeillut. :)

      Poista