1. marraskuuta 2014

This Is Halloween!

Hyvää halloweenia vaan kaikille! En ole itse kummoinen halloweenin viettäjä, olen tainnut olla ehkä jopa yksissä naamiaisissa. Ajattelin kuitenkin vähän lisätä halloween mieltä ja väsäillä jonkinlaisen noitamaisen meikin. Oikeastaan en osannut päättää halusinki käyttää insipiraationa noitaa vai zombia. Joten läiskin naamaan vähän kaikkea!


Huhhuh, naama näyttää ihan blurratulta. Lupaan ettei se kuitenkaan ole! Meikin pohja on tehty käyttäen Max Factorin CC-voidetta, Lily Lolon mineraalimeikkipuuteria ja essencen viimeistelypuuteria, jota sudin kasvoille aika rankalla kädellä että sain kalman kalpean ihon (omanihan on niin luonnollisen ruskettunut...).


Varjostuksiin käytin w7:n duo blusherin aurinkopuuteria ja nyx:in blushia sävyssä taupe. Häivytin vahvasti vedetyt varjostukset bb siveltimen avulla. Highlighterina toimi tällä kertaa the Balmin Mary Lou-Manizer.


Silmiin käytin Urban Decayn deluxe shadow boxin graffiti sävyä, sekä Too Facedin Smoky Eye paletin tumman vihreää sekä mustaa. Valkoinen luomiväri silmien sisäkulmissa on Urban Decayn Naked Basicsin venus sävy. Pitkän rajaukset tein e.l.f:in nestemäisellä eyelinerilla, irtoripset olen tilannut ebaysta. Harmi että liima oli päässyt kuivahtamaan eikä pitänyt ripsiä kunnolla paikoillaan, ja jouduin räpsimään kuvat suht nopeasti.

Mutta hei, sain taas vihdosta viimein kamerani käyttöön, joten ei tarvitse enää näpsiä kuvia puhelimella. En muistanutkaan kuinka helppoa kuvien siirtäminen koneelle voi olla kun ei tarvitse kun napsauttaa muistikortti kiinni koneeseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti