14. marraskuuta 2014

The Balm - NUDE'tude

Viime postauksessa kerroinkin hankkineeni The Balmin ihanan Nude'tude luomiväri paletin, ja tänään vihdoin ehdin sitä testailemaan!

 photo 1mp-2.jpg

 photo 2mp-2.jpg

NUDE'tude on 12 luomivärinapin kokoelma matta-, shimmer- ja glittersävyjä. Kaikki sävyt ovat melko lämminsävyisiä ja maanläheisiä, mutta koska paletista löytyy vaaleista ja hempeistä sävyistä tummiin ja melko koviin sävyihin, on paletti hyvin tarpeisiin muuntautuva.

 photo 11mp.jpg

Swatchista näkyy hyvin, että näissä luomiväreissä on pigmentti kohdillaan. Varsinkin shimmersävyt ovat aivan uskomattoman kauniita, ja alla rivin toisieksi viimeinen "Silly" -nappi on jotain sellaista mitä ei kuvaan saa kaapattua. Se pitää ehdottomasti nähdä livenä että tajua kuinka kaunis kuulto ja glitteri siinä on. Ja näitä ei todellakaan tarvinnut hinkkailla paljoa!

 photo 7mp.jpg

Toteutin tämän päivän suhtneutraalin meikin sävyillä Sassy, Stubborn, Stand-offish ja Sexy, sekä alaluomelle sävyä Sophisticated. The Balmille pointsit, sillä paletti oli todella tasalaatuinen, luomivärit helposti blendautuvia, ja lisäksi pohjustajan kanssa ne pysyivät luomilla nätisti koko päivän! Mattasävyt varisivat jonkun verran, mutta toisaalta taas olivat niin pigmenttisiä että vähemmälläkin määrällä olisi pärjännyt. Tällöin ne eivät varmasti paljoa varisekaan. Ensikerralla tiedän ainakin varoa, sillä näitä sävyjä ei todellakaan tarvinnut kerrostaa paljoa!

 photo 12mp.jpg

 photo 10mp.jpg

Näillä fiiliksillä en voi muuta kuin suositella tätä palettia! Ihan peruspaletista tämä ei ainakaan itselläni mene, sillä napit ovat pääasiassa shimmerisiä ja itse suosin päivittäisessä "peruskäytössä" enemmän mattasävyjä. Toisaalta taas tämä paletti taas herätti jo jonkun aikaa kadoksissa olleen innostukseni shimmersävyihin, joten ehkä niitäkin alkaa näkymään päivittäisessä käytössäni taas enemmän!

Silmät:

- Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
- The Balm NUDE'tude paletti
- Yves Rocher Ultra Volume mascara
- e.l.f liquid eyeliner

Kasvot:

- Rimmel Perfect Match meikkivoide
- Max Factor erace peitepuikko
- The Balm Mary Lou-Manizer highlighter
- Zuii Blush (Peach)

Huulet:

- Essence XXXL longlasting lipgloss (velvet rose)

2 kommenttia: