15. marraskuuta 2014

Real Techniques - Starter Set

 photo 1p-1.jpg

Real Techniquesin siveltimet ovat kiinnostaneet itseäni jo jonkun aikaa. Merkin takaa löytyy YouTube -gurut Samantha ja Nicola Chapman. Päivittäisessä käytössäni on ollut jo pitkään Real Techniquesin blush brush. Se on ehdottomasti yksi lempisiveltimistäni, tosin en käytä sitä poskipunan vaan mineraalimeikkipuuterin levittämiseen. Real Techniquesin starter set tuntui hyvältä paketilta laajentaa sivellinkokoelmaani ja tutustua näihin "Youtube -siveltimiin" paremmin!

 photo 2p-1.jpg

Starter Set on viiden siveltimen kokoelma, joka sisältää myös säilytyslaukun. Taittamalla säilytyslaukun poikittaissuunnassa ja kiristämällä kiristysnauhan, saa siitä myös kätevän standin. Säilytyslaukku oli ehdottomasti plussaa, sillä se antaa ainakin itselleni mahdollisuuden säilyttää siveltimiä tarvittaessa isossa meikkilaukussani ilman niiden litistymisen / tuhoutumisen pelkoa. Kaikki Real Techniquesin sudit ovat synteettisiä, joka on itseni kohdalla lähes pakollista sillä luonnonkarvasta tehdyt siveltimet aiheuttavat ihollani kutinaa ja ärsytystä.

 photo 3mp-1.jpg

Kaikki Starter Setin siveltimet ovat tarkoitettu käytettäväksi silmien alueelle, joita ei siis omassa kokoelmassani voi olla koskaan liikaa! 

Deluxe crease brush on tarkoitettu luomivärin levittämiseen ja hahmotteluun erityisesti luomivakoon, mutta itse koin tämän hyväksi myös luomivärin häivitykseen kulmaluulle päin. Sivellin on tiivis ja jämäkkä, mutta niinkuin kaikissa muissakin siveltimissä, sen karvat ovat ihanan pehmeitä eivätkä raavi ihoa yhtään!

Base shadow brush on tästä viisikosta ehdoton lempparini! Tämä on juuri sellainen sivellin jota tykkään käyttää esimerkiksi smoky meikkejä tehdessäni. Pehmeä ja juuri sopivan kokoinen. Käytin tätä sekä liikkuvalle luomelle pohjaväriin sekä varjostukseen. Sävyjen blendaaminen toisiinsa tällä siveltimellä oli naurettavan helppoa.

Accent Brush on pieni ja ohut sivellin, jonka totesin myös erinomaiseksi siveltimeksi varsinkin luomivärin levittämiseen alaluomelle ripsirajaan. Tällä saa helposti tehtyä pikkutarkkaa jälkeä!

Fine liner brush ei valitettavasti päässyt vielä testiin, sillä en omista yhtäkään geelimäistä eyelineria. Ehkä tätä olisi voinut testata myös nestemäisiin rajausväreihin, mutta niiden saaminen pienistä pulloista olisi ollut hieman hankalaa. Palaan tähän siis joskus kun saan hankittua hommaan sopivan tuotteen!

Brow brush on nimensä mukaan tarkoitettu kulmakarvojen muotoiluun ja piirtämiseen. Itse käytän mielummin hieman pienempää sivellintä kulmakarvoihini. Toisaalta yleensä tällaiset viistot kulmakarva siveltimet päätyvät käytössäni muutenkin joko smoky rajausten tekoon tai samaan kuin accent brush. Siihen hommaan tämä sivellin tuntui sopivan hyvin!

Yhteenvetona siis; aivan varmasti hintansa väärtejä siveltimiä, joita on vielä tulevaisuudessa pakko saada lisää vanhojen halppissutieni tilalle. Real Techniquesin Starter Set on varmasti yksi parhaita ostoksiani tänä vuonna!

4 kommenttia:

 1. Toi rajaussivellin on kyllä jotenkin niin hapsusen näkönen että vaikee uskoo että sillä kovin tarkkaa rajausta sais aikaseks. Muistaakseni joku siitä tubessa märisikin. Ja tuosta ekasta märistiin että se on liian iso silmämunalle. Mutta joo, pitäny kyllä itekin ostaa tää setti, ehkä seuraavaks sitten....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajaussiveltimellä ei tosiaan kyllä saa aivan ohuita rajauksia tehtyä, mutta omiin hieman paksumpiin rajauksiin kuvittelisin tämän sopivan hyvin. Ensimmäinen crease brush on omasta mielestäni yksi setin parhaista sudeista. Se saattaa olla liian iso jos kulmaluu on matalalla tai muuten vaan luomiväritilaa ei ole paljon, riippuu myös ihan mieltymyksistä. Mielestäni tämä oli todella monikäyttöinen, se sopii blendauksen lisäksi myös korostusvärin ja puuterimaisen peitevärin levitykseen. :)

   Poista
 2. Itsekin pistin tilaukseen ensimmäisen Real Techniques siveltimeni, ison Face Brushin. Odotukset ovat suuret, koska kaikki aina kehuvat näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pidät! Omat odotukseni ainakin jopa ylittyivät näiden kohdalla. :)

   Poista