25. marraskuuta 2014

Uudistinut ihonhoitorutiini

Tai monimutkaistunut? Tuotteita on tullut ainakin paljon lisää joita käytän sekaisin miten sattuu. Tein ihonhoitorutiini postauksen viimeksi aivan liian kauan sitten, (se löytyy täältä!) joten on aika esitellä päivitettyä rutiinia.

Kuten aiemmassa rutiini postauksessa kerroin, käytin ennen vain ja ainoastaan apteekin putsareita ja rasvoja. Siirtyessäni äitiyslomalle oli pakko miettiä homma uusiksi budjetin pienentyessä, joka toisaalta oli ihan hyväkin juttu, sillä löysin monta uutta tuotetta jotka sopivat myös herkälle iholle.

 photo 1p-2.jpg

Ihon puhdistukseen käyttämäni tuotteet ovat kaikki semmoista "markettikamaa" kasvovettä lukuun ottamatta.
Silmämeikinpoistoaineena toimii Lumenen eyemakeup remover vedenkestävälle silmämeikille, joka oli sellainen pikaostos mutta osoittautuikin todella päteväksi tuotteeksi. Hyvä, sillä tämä jättipullo tulee kestämään vielä pitkään!
Putsarina on pysynyt jo hetken aikaa sitten esittelemäni Simplen Kind to Skin moisturising facial wash sekä itselleni uusi tuttavuus konjac sieni, joka on ehkä mahtavin keksintö ikinä!
Kuorintaan käytän silloin tällöin Nivean Daily essential skin refining scrubia, joka on ihan asiansa ajava tuote. Ei mikään maailmaa mullistava, mutta tulee varmasti käytettyä loppuun. Vichyn Purete Thermale kuorintavoide on silti edelleen lempparini, jonka tulen varmasti taas ostamaan tämän loputtua.
ACO:n kasvovesi on tosiaan ainut joka on säilyttänyt paikkansa ihonhoitorutiinissani. Kyseinen kasvovesi on itseasiassa tarkoitettu rasvoittuvalle / sekaiholle, ja on vielä hajustettukin, mutta silti kaiken järjen vastaisesti sopii iholleni todella hyvin. Viimeistelee puhdistuksen ja jättää kivan mattapinnan iholle.

 photo 2p-2.jpg

Kosteutuspuoli onkin sitten mennyt ihan kokonaan uusiksi.
Seerumina on Oriflamen True Perfection miracle perfecting serum ja yövoiteena saman sarjan renewing night care. Aiemmin käytössä oli myös oriflamen päivävoide, mutta viimeaikoina jostain syystä se on jättänyt iholleni hassun kalvon joka on päivän aikana lähtenyt kuoriutumaan vieden osittain pohjameikin mukanaan.
Näin ollen ennen niin sanottuna "meikkipussivoiteenani" toiminut Simplen kind to skin hydrating light moisturiser pääsi taas vakikäyttöön päivävoiteena.
Silmänympärysvoiteena toimii Yves Rocherin active sensitive silmänympärysvoide. Näitä olen vaihdellut vaikka kuinka useasti, mutta pysynyt pääasiassa Yves Rocherin tuotteissa. Ne on vaan hyviä!

Näillä mennään siis päivittäin! Edelleenkin atooppinen ekseema ihoni tarvitsee vähän tujumpia rasvoja toisinaan, mutta oikealla hoidolla ja ennakoinnilla olen välttynyt pahimmilta ihottumilta ja kutinoilta. Eri vahvuisia kortisoneja ja perusvoiteita löytyy kaapeista vaikka millä mitalla, mutta ne riittävät usein kuureina kun iho alkaa reagoimaan johonkin. 

Onko teidän ihonhoitorutiininne muuttuvaa sorttia vai pysynyt samana jo pitkään?

2 kommenttia:

  1. Mulla vaihtuu tuotteet aika lailla sen mukaan, kun pullot tyhjenee. Harvoin ostan samaa tilalle, koska on niin paljon kivoja tuotteita mitä haluaa kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on "paha tapa" jämähtää sellaisiin tuotteisiin mitkä koen hyväksi, vaikka kokeilemallahan vois löytyä vielä jotain parempaa! :D

      Poista