9. marraskuuta 2014

Luomilla Vintage Romance

Flunssa on vaivannut jo muutaman päivän, joten luonnollisesti meikkikokeilut ovat saaneet hetkeksi jäädä. Vuotava nenä ja kirvelevät silmät kun ei oikein sovi yhteen meikeillä leikkimisen kanssa. Tänään kuitenkin olo oli jo parempi, joten päätin vihdosta viimein tehdä meikin jo jonkun aikaa odottaneella Sleekin Vintage Romance paletilta. Hassua muuten, flunssa vaivasi viime kerrallakin kun oli tarkoitus tämä paletti esitellä meikin muodossa. Esittelypostauksen kyseisestä paletista voi lukea täältä!

 photo 1mp.jpg

 photo 4mp.jpg

En ollut ennen tätä meikkiä edes swatchaillut palettia, mutta laatu oli juurikin sitä mitä osasin Sleekin paletilta odottaa; 12 luomivärinappia täynnä väriä ja pigmettiä. Olen viimeaikoina pysytellyt jostain syystä pääasiassa mattaluomiväreissä, johon tämä ihana shimmerinen paletti toi mukavaa vaihtelua! Tällä paletilla oli muutenkin todella mukavaa tehdä meikki. Sen sävyt sointuivat yhteen joten niitä pysty yhdistelemään vapaasti. Blendaus oli helppoa eivätkä luomivärit varisseet paljoakaan.

 photo 2mp.jpg

Silmät:

- Urban Decay Primer Potion
- Sleek Vintage Romance palette
- Yves Rocher Ultra Volume mascara
- e.l.f. liquid eyeliner
- NYX eyepencil

Kasvot:

- Rimmel Match Perfect meikkivoide
- Max Factor Erace peitepuikko
- The Balm Mary-Lou Manizer highlighter
- Barry M blusher
- w7 duo blusher

Huulet:

- Yves Rocher Grand Rouge huulipuna (Rose Halé)

9 kommenttia:

 1. Aivan upee meikki, mullakin on tämä sama paletti enkä tälläistä yhdistelmää ole vielä hoksannutkaan. Mutta kysyisin, että mitä värejä paletista käytit, jos vaan jaksat selittää, niin voin itsekin kokeilla :) varsinkin tuo luomella oleva vaaleansinertävä väri kiinnostaa, että mistä sait sekoitettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meikin pohjana toimi valkoinen Pretty in Paris, sinertävä sävy on Bliss in Barcelona blendattu valkoisesta sinertävään Lust in LA sävyllä. Vaalean sinertävä sävy on siis mixi Pretty In Parisia, Bliss in Barcelonaa (todella kevyesti) ja Lust in LA:ta. Bliss in barcelonan blendasin Marry in Monte Carlolla, kun taas silmän sisäkulmassa on käytetty Honeymoon in Hollywoodia blendattuna taas valkoiseen päin sävyllä Meet in Madrid, tosin se hieman katosi tuonne meikkiin. Kuutta eri sävyä siis tuli tässä meikissä käytettyä. Toivottavasti tajusit selityksestäni jotain. :)

   Poista
  2. Ymmärsin ja kiitos paljon, että jaksoit selittää :D

   Poista
 2. Ihana meikki! Sopii tosi kauniisti lämpimän punaisiin hiuksiin ja kulmiin :)

  VastaaPoista
 3. Ooh, tosi kaunis meikki! Meinasinkin kysyä, että mitä sävyjä käytit, mutta tuossa ylempänä se lukikin :) Taidanpa joskus kokeilla tätä tyyliä itsekin, jos sopii :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kokeilemaan vaan! :) vaikeasta selityksestäni huolimatta suhteellisen simppeli meikki tehdä. :)

   Poista