12. marraskuuta 2014

Ostoksia Kosmetik4Less:iltä

Tein viikko sitten kosmetik4less:ille, ja eilen paketti saapuikin ihan kotiovelle asti. Tilaukseen kuului muutama isompi ja muutama pienempi juttu. Pienempiä kosmetiikkajuttuja, jotka eivät tähän postaukseen päässeet mukaan, ovat w7:n Nude Kiss huulipuna, sekä essencen kulmakynä ja kulmakarvasetit kahdessa eri sävyssä. Oli kova pitely itsessäni etten alkanut heti eilen illalla testailemaan näitä kaikkia ihanuuksia!

 photo 1mp-1.jpg

Isommat jutut, joita olen viikon verran odottanut saapuvaksi kuin kuuta nousevaa, ovat siis tässä. The Balmin NUDE'tude paletti on jo jonkun aikaa ollut "pakko päästä testaamaan" -listalla, sillä aiempaa kokemusta minulla ei the Balmin luomiväreistä ole. Uudet meikkisiveltimet ovat myös olleet hankintalistalla jo ties kuinka kauan, ja nyt pistinkin tähän tilaukseen mukaan Real Techniquesin starter set:in. Tietenkään en osannut pitää näppejäni erossa kosmetik4less:in Sleek osiosta, josta mukaan tarttui kaksi palettia.

 photo 2mp-1.jpg

Sleekin paleteista ovat tällä kertaa kyseessä rio rio ja del mar volyme 1. Molemmat paleteista ovat limited editioneita, joten niitä jo jonkun aikaa verkkokaupoista tuijotelleena iskin ne mukaan tilaukseen!

 photo 3m2p.jpg

NUDE'tude paletista olen erityisen innoissani, enkä malta odottaa että pääsen testaamaan tätä. Jo pelkästään ihana paketti saa kädet syyhyämään!

Löytyikö ostoksista jotain mikä kiinnostaisi teitä eritoten? Kirjoittelen kaikista postausta mutta iskikö joku erityisesti mistä haluaisitte kuulla ensimmäisenä tai eniten?

2 kommenttia:

 1. Jee, uusi kiva blogilöytö! :)

  Minua kiinnostaa kaikki, mutta tuo The Balmin paletti ja Real Tehcniquesit ehkä erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Balm taitaakin olla postauslistalla seuraavana, kädet syyhyää jo päästä sitä kokeilemaan! :)

   Poista