5. marraskuuta 2014

Rimmel - Match Perfection meikkivoide

Max Factorin CC-voide ja mineraalimeikkipuuteri ovat edelleekin olleet vakituotteitani pohjameikissä. Kävin kuitenkin kokeilumielessä shoppaamassa itselleni uuden meikkivoiteen. Haussa oli tällä kertaa suhteellisen halpa ja huomattavasti kevyempi meikkivoide kuin aiempi Max Factorin Lasting Performance,

 photo 1p.jpg

Pysähdyin Rimmelin hyllylle tutkimaan uutta Lasting Finish 25h Nude Skin Perfecting Medium Coverage (puhhh, tähän väliin hengähdystauko äskeisen nimihirviön jälkeen) meikkivoidetta. Vaikka kyseistä tuotetta on kehuttu sopivaksi juurikin vaalealle iholle, oli se silti tälle kalkkilaivan kapteenille liian tumma. Silmiini kuitenkin osui vieressä oleva Match Perfection, joka lähemmällä tutkinnalla osoittautui juurikin kevyeksi, omaan ihon väriin sulautuvaksi meikkivoiteeksi.

 photo 2op1.jpg
Ennen

 photo 3op1.jpg
Jälkeen

Ennen ja jälkeen kuvista näkyy aika hyvin tuotteen ominaisuudet. Match Perfection sopii todellakin vaalealle/kalpealle iholle, Se peittää hyvin ihon pienet virheet kuten punaisuuden, ilmejuonteet ja ihohuokoset tuoden iholle kauniin hehkun ilman kiiltoa. Meikkivoiteen huonotkin puolet tulivat heti esille. Viime päivien kylmät ilmat ovat saanut taas ihoni kuivahtamaan, jota meikkivoide vain korosti entuudestaan.

Rimmelin Match Perfection on kuitenkin positiivinen yllättäjä, ja sopii varmasti omalle ihollenikin hyvin sen ei ollessa paremmassa kunnossa. Ehkä teenkin myöhemmin tästä meikkivoiteesta update postauksen saadessani ihoni kuntoon!

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään kovasti tästä meikkivoiteesta. Rimmel osaa yllättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä tosiaan osaa! Tää on osoittautunut paremmaksi kun useat paljon kalliimmat meikkivoiteet mitä oon kokeillut.:)

   Poista
 2. Löysin tämän meikkivoiteen myös äskettäin ja siitä onkin tullut suosikkini. Kannattaa kokeilla kosteuttavaa primeria tämän alle (kosteusvoiteen lisäksi), esimerkiksi Nivean express hydration primer toimii itselläni loistavasti talviaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla! Tämä on päässyt myös omaan päivittäiseen käyttööni viimeaikoina. :)

   Poista