4. toukokuuta 2013

Get Ready With Me

Ideana tässä on siis simppelisti kerrottuna joka päivänäinen meikkirutiinini. Näytän vaihe vaiheelta mitä tuotteita käytän ja miten ja kerron samalla vähän mielipiteitäni kyseisistä tuotteista.
Meikkivoiteena käytän siis MaxFactorin Lasting Performancea, vaalein meikkivoide minkä olen tähän asti bongannut. Ihoni on ympäri vuoden todella vaalea ja olen joutunut käymään kymmeniä kauppoja läpi löytääkseni sopivan vaalean meikkivoiteen. Ongelmana on myös erittäin kuiva ja atopisoiva ihoni, joka reagoi välillä melkein mihin vaan hilseilemällä ja kutiamalla. Tähän kyseiseen meikkivoiteeseen olen ainakin toistaiseksi ollut ihan tyytyväinen. Levitän meikkivoiteen ensin sudilla ja viimeistelen sienellä, jotta pinnasta tulee mahdollisimman kevyt.


Luomiväri Primerinä toimii Too Facedin Shadow Insurance. Kaverini tutustutti minut tähän tuotteeseen, ja luulen että tämä on yksi niistä tuotteista joka tulee jäämään meikkipussini vakiovarusteeksi. Koostumus on kevyt ja tuubi erittäin riittoisa.Luomiväri paletteja kätköistäni löytyy useita. Perusmeikkiin käytän joko tätä Too Facedin palettia, tai Sleekin Storm palettia. Aluksi levitän siis vaalean pohjan koko luomelle, tällä kertaa käyttäen väriä Vanilla Sugar.
Kulmaluulle ja hieman sen yläpuolelle käytin paletista väriä Ganache, häivytykseen käytin hieman paletissa olevaa Mocha Ice luomiväriä.Kulmaluun alle varjostukseen käytin sävyä Licorice Glitz.Tämän H&M:n minipaletin sain kaverilta ja päätin samalla kokeilla. Sleekin Storm paletista löytyy hieman beigempi väri jota olen tottunut käyttämään mutta tämä ajoi asiansa ihan hyvin. Luomiväri tulee siis aivan kulmakarvan alle, ja on astetta vaaleampi kuin luomelle levitettävä.


Max Factorin Erace peitepuikko on ollu ehdoton lempparini jo pitemmän aikaa. Se kestää iholla kokopäivän  vaikka välillä sattuisi silmien alueelle jotain sutimaankin, peittää hyvin ja tuntuu kevyeltä iholla. Värikin on omalle iholleni juuri sopiva. Jos jotain miinusta pitää tästä sanoa niin kun iho on kuivimmillaan ei tämä sovi ollenkaan. Koostumus on sen verran kova ja jämäkkä.Kyseinen eye liner on minulle uusi tuttavuus, ostin sen hirveässä kiireessä enkä ehtinyt oikein tutustua tuotteeseen kunnolla. Purkki on kuin kynsilakkapullo, se ravistellaan ennen käyttöä jolloin tussimainen pää kastuu väriin. "Sutiosa" on todella taipuisa ja sillä saa tehtyä helposti sekä paksua että ohutta viivaa. Hirveän riittoisalta tuote ei vaikuta mutta se nähdään. Rajaukset teen vain yläluomelle.


(En tiedä mikä naamaani vaivaa tässä kuvassa, aloin varmaan panikoimaan kameran loppuvaa akkua. Duck face ei yleensä ole ihan mun juttu.) 
Pidän erityisesti ripsiväreistä joissa on paksu ja tuuhea harja, jotenka kyseinen Yves Rocherin ripsiväri on helposti lempituotteideni listalla. 


Heh, joskus teiniakoinani piirsin kulmakarvani kirkkaan punasiksi. Onneksi näistä ajoista on jo päästy yli. Kulmakynän merkkiä en muista, en edes sitä mistä sen ostin. Harmi vaan sillä väri on juuri sopiva, mutta varsi niin kulunut ettei merkkiä näe lukea.


Poskipunan kanssa yritän olla varoivainen, välillä näkee varottavia esimerkkejä kaupungilla kun joillakin näyttää siltä että olisi talomaalilla vedetty poskiin viivat. Aloitan vedon poskiluun alta ja vedän se hieman ylemmäs korvan viereen. Ja tadaa, valmista tuli! Loppun kunnon pepsodent hymy. Tämä on siis tämmöinen 10 minuutin meikki jonka teen joka aamu / päivä. Tällä kertaa se tosin vei yli puoli tuntia kamerasähläilyn ja valotus ongelmien takia, eikä pöydälle pomppivat kissatkaan tehteen hommasta yhtään helpompaa.

Nyt aika alkaa kokoamaan uutta lipastoa. Mitähän siitäkin tulee?

1 kommentti: