16. toukokuuta 2013

Sleek - Respect ja Ultra Mattes

Pääsin tiistaina takaisin Tampereelle Helsingistä, ja loppujen lopuksi olin niin poikki etten jaksanut enää alkaa tekemään postausta. Kävin kahvittelemassa siskon kanssa kahteenkin otteeseen kuullen näin kaiken oikeustieteistä ja italian vinttikoirista, ensimmäisellä kahvittelu kerralla paikkana ihana Café Ursula joka on aivan meren rannalla, ja toisella kerralla pikakahvilla paria kymmentä minuuttia ennen junanlähtöä. Isukin kanssa käytiin syömässä Sushi'N'Roll:issa. Niin ja vietettiinhän tämän matkan alussa myös äitienpäivää!


Vaikka reissu itsessään oli rento, on matkustaminen jotenkin silti aina energiaa vievää. Kuka uskoisi että junassa istuminen voisi olla rankkaa mutta kyllä se vaan on. Vähän piristi kuitenkin kotiin tullessa sängyllä oleva paketti pretty.fi:stä, joka sisälsi kaksi uutta Sleekin palettia!


Paketista löytyi siis kaksi palettia, toinen on Ultra mattes V1 Brights ja PPQ Shangri-la collectionin Respect paletti. Ihan alkuun, että Respect paletin säilytyslaatikko on aivan järkyttävän ihana! Pretty.fi:n sivuilla luvattiin tämän paletin sisältävän "12 täyteläisen voidemaista, korkeapigmenttistä mattasävyä", ja tämä paletti ainakin pikaisella kokeilulla täyttää lupaamansa. Kaikissa väreissä ovat pigmentit kohdallaan ja ovat helppoja levittää. Vaikka sivustoilla sanottiin näiden olevan voidemaisia, joka herätti hieman epäluuloja ystävässäni, on voidemaisuus melko minimaalista (jos näin voi sanoa) ja vain helpottaa näin kirkkaiden värien levittämistä. Värit olivat myös mukavan vaihtelevat, ja paletti sisälsi myös pari hempeääkin sävyä joten tällä saa varmasti tehtyä muitakin kuin räväkoitä meikkejä.Respect paletin valitsin sen lämpimien sävyjen takia, nämä sopivat mielestäni ihan normaaliin päivämeikkiin kuin myös iltameikkiin. Paletissa on kolme todella vaaleaa sävyä, nimet vasemmalta oikealle: Gladys White ja  Count Basi Beige sekä alarivillä Cameo Cream. Paremmassa valossa kuitenkin näkee että nämä sävyt eroavat toisistaan melko paljonkin, Gladys White on puhtaan, kylmän valkoinen, Count Basi Beige todella vaalea beige (sopii varmasti hyvin päivämeikkeihin) ja alempi Cameo Cream jotain siltä väliltä. Väreistä toinen vasemmalta (James Brown) sekä alarivillä toinen oikealta (O'Jays) ovat melko kimaltelevia, ja pientä kimallusta on myös ylärivin kahdessa viimeisissä sävyissä (Aretha Orange ja Otis Red), loput täysin mattasävyjä. Tämän paletin pigmentit olivat hennomat, mutta mielestäni näin ollen myös käytännöllisemmät myös jokapäiväisessä käytössä.


Sävyt Pucker, Dragon Fly ja Bolt.


Sävyt New Jack Pink, Aretha Orange ja Vandellas.

Koitan näillä paleteilla jonkinnäköisen meikin väsäillä jossain kohtaa, että näkee sitten paletit ihan kunnon meikissä. Ja ensipostauksessa nähdään sitten myös tämä Taikan ja minun yhteisprojekti jonka editoinnissa olen laiskotellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti