7. toukokuuta 2013

Nelly (mini)Haul

Heipparallaa! Tehtiin kaverin kanssa vähän aikaa sitten Nellylle tilaus, ajattelin nyt esitellä mitä tuli ostettua. Aika minimaaliset ostokset oli tälläkin kertaa, nykyään ehkä miettii vähän liikaa "tarvitseeko" jotain tiettyä ja sitten tulee vielä lopussakin karsittua jotain pois.Ensimmäinen asia oli Collistarin All Over Illuminante -highlighter. Olen jo pitempään etsinyt jotain kunnon kimalle highlighteria joten päätin tätä testata. Avatessani paketin olin ensinnäkin todella yllättynyt kuinka kaunis purkki highlighterilla oli. Lisäksi tuote oli todellakin aivan sitä mitä olin hakenut. Purkissa tuote näyttää enemmän helmiäiseltä mutta iholle levitettäessä näkee kuinka kimaltavaa tuote on. Aivan mahtava lisä meikkien viimeistelyyn! Kunnon testiin en ole tätä vielä ehtinyt pistämään, kerron sitten varmasti myöhemmin tästä enemmän.


Seuraavana paketista löytyi Dirty Worksin 4-sided buffer block. Tämäkin on ollut ostoslistallani jo pitkään, mutta ei tule vain ikinä ostettua kun on kaupungissa. Päätin sen siis heittää pakettiin mukaan. Testasin tätä itseasiassa eilen illalla ensimmäistä kertaa kynsien lakkauksen yhteydessä, ja kyllä se hommansa hoitaa. Plussaa vielä muodosta joka on helppo pitää kädessä.


Kuten Get Ready With Me postauksessani kerroinkin, on nykyinen kulmakynäni ehkä viiden senttimetrin mittainen ja niin kulunut ettei edes merkistä saa selvää, elikkä seuraavana paketissa Lorealin Color Riche Eyebrown Pencil värissä Golden Brown (302). Kokeilin tätä joskus muistaakseni Stockmannilla ja väri oli hyvä, joten päädyin näitä sitten kaksin kappalein tilaamaan. Kulmakarvat ovat vaan semmoinen juttu jotka teen vaikken paljoa muuta meikkiä laittaisikaan, joten ahkeraan käyttöön tulevat varmasti.


Nämä Miyon Kiss Me huulikiillot eivät varsinaisesti ollut mitenkään välttämättömät, mutta puollustuksen sanoina sanon, että vasta aivan viime kuukausina olen ensimmäistä kertaa elämässäni pystynyt alkaa käyttämään huulikiiltoja, joten pitäähän niitä nyt vähän kerryttää. Aiemmin huulien yläosa ja huulet ovat olleen todella kuivat ja atopisoivat, vasta tämän vuoden puolella löysin voiteen jonka avulla sain tarhaiästä asti vaivanneet huuleni kuntoon.


Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä Miyon Remove Me! -kynsilakan poistoaine. Tämäkin pääsi eilen testiin ja pisteet tälle! Pullo on pieni mutta ainetta tarvitsee vain vähän, poisti kynsilakan helposti, ei tarvinnut paljoa hinkkailla eikä hajukaan ollut mielestäni  niin paha kun yleensä kynsilakanpoisto aineissa. Ei myöskään kirvellyt vaikka kynsinauhani ovat kuivat. Ostan ehdottomasti uudelleen!


Lisäksi mukana oli jotain ihan peruskauraa kuten hiuspinnejä mutta eiköhän kaikki ne tunnista kuvaamattakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti