11. toukokuuta 2013

Raven Eyes

Alunperin tarkoituksenani oli tehdä ihan vain Smoky Eye tuturial, mutta päädyin sitten viemään meikin vähän pidemmälle. En nyt jaksaisi manata taas tätä valotusongelmaa, ja syy oli itsessänikin kun päätin tehdä mustavalkoisen meikin illalla kun aurinko laskee ja kaikki huoneet kylpevät oranssissa valossa. Parhaani kuitenkin yritin, ja enköhän noin 70 kuvan seasta löytänyt pari ihan hyvää. En tiedä miksi nimesin nämä korppi silmiksi, tuli vain ensimmäisenä mieleen. Pää on hieman väsynyt pitkän työpäivän jälkeen.


Haha, toista silmää laiskotti tänään, kuten kulmakarvoista huomaa, mutta ei kiinnitetä siihen huomiota, eihän? Meikin perusta on ihan perus smoky eye, käytetty valkoista, mustaa ja harmaata. Kuva vääristää ja näyttää taittavan värit ruskeaan, vaikka väri on vaalean harmaa. 


Kahta eri Sleekin palettia (ylläri) käytin tässä. Ihan perustana käytin Au Naturel palettia, jossa on aivan mahtava harmaa ja musta smoky eyen tekoon matan pintansa ansiosta. Pienenä lisänä sekä häivytykseen käytin Sparkle palettia, joka on todella glitterinen. 


Ensimmäisenä pohjaksi Au naturel paletin vaaleinta väriä, joka ei itseasisassa ole (ainakaan omaan silmääni) aivan puhtaan valkoinen, enemmänkin hieman kerman värinen. Seuraavaksi kulmakuulle ja luomen ulkosivuun harmaata (kyllä, se on harmaa vaikka kuvassa näyttääkin hyvin ruskealta) ja varjostuksiin kulmaluun alle mustaa.


Samaan kohtaan kulmaluun alle Sparkle paletilta hieman violettiin taittavaa kimaltavaa luomiväriä, vain antamaan hieman kiiltoa. Liikkuvan luomen sisänurkkaan ja kulmakarvan alle paletista levitin hopeaa, ja samalla värillä häivytin reunat. 


Ripsien alle levitin ykkösenä käyttämääni vaaleaa väriä, ja jatkoin sitä pitkälle ohimoa kohden luoden näin selkeän rajan mustan ja vaalean välille. Silmän alaosaan käytin valkoista kajaalia hakien hieman lisää kontrastia meikkiin, kajaalina käytin L.A. Colorsin JumboEyePenciliä. Yläluomelle tein rajaukset nestemäisellä eyelinerilla aloittaen sen kaukaa luomen sisäosan alapuolelta ja jatkaen sen pitkälle silmän ulkokulmasta. Lisäsin silmän sisänurkkaan mustan eyelinerin alle hieman valkoista kajaalia. Ripsivärinä käytin taas lemppariani Yves Rocherin Sexy Pulpia. Viimeistelin meikin levitämällä puuterihuiskulle poskiluulle Collistarin All Over Illuminante highlighteria.Ja tämmöinen oli sitten lopputulema. Viimeisenä kuva mistä näkyy millainen valo pääasiassa oli, syö vähäsen tuota mustavalkoisuutta ja muutenkin kontrasteja meikista. Oikeastihan olen kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni mutta tässä näytän melkein ruskettuneelta! 

Noh, kuitenkin. Huomenna lähden pariksi päiväksi Helsinkiin joten tuona aikana minulta tuskin postausta ilmestyy, en usko ottavani konetta mukaan. Postailen sitten taas viimeistään keskiviikkona! Siihen asti, sayonara!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti