10. toukokuuta 2013

Meikkipöytä - Ikuinen Projekti

Tässä ihan tämmöinen pikapostaus. Päätin pari päivää sitten ottaa itseäni niskasta kiinni ja vihdoin siivota meikkipöytäni. Meikkipöytä on ensinnäkin aivan liian pieni kaikille tavaroilleni niin että ne saisi sinne mitenkään järkevästi, ja muutenkin sellainen kaaos että olen venyttänyt sen siivoamista niin pitkälle kuin voin vaan. Paha vaan että innostuin siivoamaan pöytää keskellä yötä, joten kuvien laatukin on sen mukainen. Nooh, ensi kerralla sitten ehkä parempana ajankohtana.


Tässä siis ennen -kuva, josta aika hyvin välittyy tämä tavaran määrä. Oikealla oleva Vansin kenkälaatikko on säilytyspaikka luomiväripaleteilleni ja muille isoille meikeilleni, ja on toiminut toistaiseksi niin hyvin etten ole ostanut mitään sen tilalle. Leveys ja korkeus ovat juuri sopivat paleteille joten mitäpä sitä vaihtamaan. Viereisessä läpinäkyvässä laatikkossa ovat sutini. En erityisemmin pidä kyseisestä järjestelystä sillä suteja saa aina kaivella, mutta yksi kissoistani rakastaa sutien syömistä joten ne on pakko pitää jossain minkä saa suljettua. Ruskeanahkaisessa boksissa on vähän kaikkea sekalaista ja harmaissa bokseissa kynsilakkani.


Ja tällainen oli lopputulema. Lisäksi minulla on ikeasta ostettu pöytäpeili, mutta kuvan ottamishetkellä se oli vielä keittiönpöydällä jossa aamulla teen meikkini paremman valon takia, ja jäi sitten kuvasta pois. Tämän pöydän lisäksi minulla on sen vieressä ikean pieni 4 hyllyinen expedit hylly, joka sisältää mm. lähes kaikki hiustuotteeni ja jotain pikkusälää mikä pitäisi katsoa läpi. Tähän hommaan en kuitenkaan nyt ruvennut, ehkä joku toinen kerta sitten.

Puhuin pari postausta sitten Taikan ja minun yhteispostauksesta, johon minun pitäisi editoida video. Lupaan sen nyt aivan lähipäivinä tehdä, on ollut vain teknisiä ongelmia sillä koneeni Windows 8 ei suostu asentamaan useimpia video editoreja. Huomenna kuitenkin väsään haasteen jonka Taika minulle heitti!

2 kommenttia:

  1. Kyllä vaan! Eiköhän se parin tutorialin jälkeen taas ole kun pyörremyrskyn jäljiltä.

    VastaaPoista