8. toukokuuta 2013

Purple And Blue

Sunset eyes postauksen jälkeen jäin miettimään miten saisin Sleekin Sunset paletissa olevan ihanan sinisen värin yhdistettyä johonkin meikkiin, ja päädyin sitten tälläiseen tekeleeseen. En halunnut suoranaisesti tehdä sinistä meikkiä, mielestäni valitettavasti sininen meikki ja siniset silmät yhdistettyina eivät tee toisilleen oikeutta, värit jotenkin katoavat kun samaa väriä on liikaa. Tulin myö tämän meikin kohdalla todenneeksi että kämpässäni on aina työn ja tuskan takana saada silmämeikeistä hyvä kuva, huoneissa on joko liian valoisaa tai liian pimeää. Pitää varmaankin ostaa jotkut kunnon verhot jotta saan jonkun välimuodon tänne.


Perusideahan tässä meikissä on aikapaljolti sama kun aiemmassa "tutorialissani". Vaiheita ja blendausta oli tässä kuitenkin paljon enemmän ja pääsin leikkimään myös uudella highlightterillani!


Käytin tässä meikissä siis kahta eri palettia (kuten kuvassa lukeekin, Sleekin The Originalia ja taas Sleekin Sunsetia), Sugarpillin Decora irtoluomiväriä ja Sugarpillin Arfetpartya, sekä tätä hehkuttamaani Collistarin highlighteria viimeistelyyn.


Alkuun taas levitin luomelle pohjustuksena Too Facedin luomiväri primerin, ja sen jälkeen valkoisen mattaluomivärin. Tämän jälkeen järjestys oli siis seuraava: Ensimmäisenä Original paletilta vaaleanpunaista liikkuvalle luomelle ja hieman sen yläpuolelle, taas jättäen aivan pienen osion silmän sisäkulmasta ilman luomiväriä. Seuraavana vuorossa on Sugarpillin Decora luomiväri, joka on kimaltava ja ihanan kontrastinen luomiväri, luomen keskiosalle, jonka jälkeen varjostukseksi kulmaluun alle ja silmän ulkosivuun Original paletin violettia. Tässä vaiheessa hyvä häivytys niin että kaikki värit ikäänkuin liukuivat seuraavaan. Lopuksi vielä violetin yläpuolelle hieman ensimmäisenä käytettyä vaalean punaista häivytykseen. Seuraavaksi levitin Sunset paletilta ohuen viivan alaripsien rajaan aloittaen silmän keskiosasta ulkonurkkaan, ja tähän päälle Sugarpillin Afterparty luomiväriä vahvistamaan varsinkin ulkonurkan väriä. Alaripsien alle silmän sisänurkkaan levitin Collistarin higlighteria, kuten myös sinisen värin alle häivyttäen näin sinisen viivan pehmeämmäksi. Lopuksi viimeistelin vielä kulmakarvojen alapuolen highlighterilla saaden näin meikkiin lisää kontrastia. Pisteenä I:n päälle vielä rajaukset ja ripsiväri.
Ripset vamottivat tänään ja sojottivat vähän joka suuntaan, valo myös tuntui syövä tämän meikin kontrastin aivan kokonaan, ja noin 50 kuvan jälkeen annoin periksi. Mutta eiköhän näistäkin saa selvää ainakin meikin perusideasta. Melko helppo meikki tehdä loppujen lopuksi, kunhan jaksaa vain häivyttää ja häivyttää. Tähän loppuun vielä hehkutus että löysin ensimmäiset meikinpoisto liinat jotka eivät aiheuta iholleni minkäänlaista allergista reaktiota tai kirvelyä. Kyseessä ovat siis ihan isoista marketeista löytyvät Simplen Kind To Skin Facial Wipes, jotka siis eivät sisällä alkoholia, öljyjä, hajusteita tai väriaineita. Aivan mahtava tuote! Kokeilin näitä Taikan luona tehdessämme yhteispostaustamme ja tänään oli pakko Prismassa käydessä ne napata mukaan.

1 kommentti:

  1. Haaste ölölölö: http://cutesyxoxo.blogspot.fi/2013/05/haastekyselyasia.html

    VastaaPoista