6. toukokuuta 2013

Sunset Eyes

Innoistuin tänään leikkimään Sleekin Sunset paletilla. Paletissa on ihanat värit joita tekee mieli sekoitella, Sleekin paletit ovat minulle muutenkin semmoinen pieni heikkous. Paletit ovat mineraalipohjaisia ja väreissä mahtavat kontrastit. Aluksi tarkoituksenani oli tehdä tästä ihan kunnon tutorial, mutta valaistus teki hommasta ihan mahdottoman joten päädyin ottamaan kuvat vain lopputuloksesta ja paletista jota käytin.


Oli kyllä kärsimyksen takana saada otettua minkäänlaista kuvaa tästä meikistä. Kuvissa ei värit tule läheskään oikeuksiinsa, luomiväri on oikeasti todella kimaltelevaa ja kontrastista. Auringolla oli selkeästi kuvausaikeitani jotain vastaan, kun se meni pilveen ja tuli taas takaisin ja paistoikin sitten niin voimakkaasti että kuvat olivat aivan valkoisia ja sitten meni piiloon taas. Noh, eiköhän näistä jonkinlaisen selon saa minkälainen meikki on.Paletissa on pääasiassa lämpimiä värejä kullasta punaiseen, mutta yksi sininenkin löytyy. Kyseinen sininen on kontrastiltaan aivan mahtava, aion joku päivä väsätä vielä jonkun meikin kyseistä väriä käyttäen. Suuri himo oli sitä tähänkin meikkiin sekoittaa, mutta päätin sitten pysyä tälläisessä auringonlasku fiiliksissä ja jättää tuon sinisen johonkin toiseen kertaan.


Ihan pohjaväriksi luomelle pistin Too Facedin Summer Eye paletista väriä Sunbeam. Muuten järjestys oli aikalailla tämä. Ykkösenä käytin kultaista koko liikkuvalle luomelle, jättäen silmien sisänurkkiin tuon Sunbeamin hieman kurkkimaan. Keskiluomelle levitin seuraavana paletilta kirkkaan oranssin, joka on muuten todella hileinen. Luomen ulommalleosalle ja varjostukseksi kulmaluun alle levitin tumman punaista (on paljon punaisempi paletissa, kuvassa taittaa enemmän ruskeaan) ja varjostukseen vielä punaisen alle tuota nelosena olevaa ruskeanpunaista. Blendasin lopuksi vielä kakkosen alapuolella olevalla kullan vaaleanruskealla värillä punaisen värin rajat saaden siihen myös vähän lisää kimalletta, unohdin sen vain numeroida, ja lisäsin alaluomelle aivan ripsien rajaan 2 ja 3. Lopuksi lisäsin vain rajauksen ja ripsivärin. Häivytys tässä meikissä on kaiken a ja o. 


Ehdottomasti suosittelen tällaista meikkiä tehdessä tekemään luomivärit ensin ja sitten vasta muun meikin. Itselläni oli ainakin posket oranssina lopussa, tässä meikissä kun luomet joutuu muutamaan kertaan näillä väreillä läpi käymään. Parhaiten onnistui luomivärien poisto poskilta perusrasvalla jonka pyyhin pois vanulapulla, ei tarvinnut alkaa veden kanssa leikkimään.

Myöhemmin viikolla saatan saada tänne vähän videomatskua mun ja Taikan yhteistyöjutskasta, kunhan saan kyseistä videota vähän editoitua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti